Indokolatlan pozitív érzések. Mintha valami jó közelegne. Vajon mi állhat mögöttük?
A körülményekhez képest sokszor van olyan, azt érzem, hogy valami hatalmas és nagyon jó változás fog történni az életemben.
Rendszerint ilyenkor nagyon komoly izgatottság lesz rajtam úrrá, van hogy aludni se tudok, el kell mennem sétálni egy órát és csak van ez az érzés, hogy "na most valami k***a király dolog előttállok".
Nyilván, most itt az új év, meg minden, erre is foghatnám, de az év bármelyik napján rámtörhet.
Persze, csodák nincsenek, sosem volt ilyen nagy szerencse az életemben. Az érzés után soha nem történik semmi nagy és el is múlik egy kis idő után, (akár milyen hihetetlen, de nem vagyok "érző meg ilyenek" :D :D) ürességet sem hagy maga után, de nem tudom hova rakni ezt a dolgot.
Második: Sajnos annyira nem tudok neki örülni, mert mint írtam nem történik semmi ráaádsul az soha sem jó jel, ha luftos érzései vannak az embernek. Nincs szebb holnap, meg csodák és hasonlók. Főleg nem ingyen.
Valami félremegy ok nélkül és furcsálom. Lehet ez a fordított depresszió :D
Első válaszoló: tudom..tudom napról napra közelebb a halál, csak bírjuk kivárni :)
Harmadik: 30 évesen már nem vagyok annyira fiatal, de valóban nincs pénzem drogokra sem :D
Persze, logikus. Igaz, a depresziós napoknak azért van alapja, mert lássuk be az életben elég sok kudarc fel tud halmozódni. Csak úgy ok nélkül viszont nem nagyon szoktam befordulni.
Ezek viszont teljesen alaptalan ösztönből jövő érzések.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!