Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon hány felnött koru ember...

Vajon hány felnött koru ember megy el a moziba ( nem gyerekkel) mesét nézni? Szerintetek az normális ha egy felnőtt srác azért nem megy el a mesére mert azt hiszi csak gyerekek mennek és azt hiszi hogy mindenki őt nézi?

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 19:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%

Ezt az új mesét szeretnéd megnézni? Most a címe nem jut eszembe...

Én egyedül járok moziba, engem is érdekel ez a mese de erre nem fogok elmenni az tuti, az említett ok miatt :)

36N

2017. dec. 29. 19:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem kell másokkal foglalkozni. Megjegyzem, évekkel ezelőtt voltam egy moziéjszakán, és mesét is vetítettek. Mivel éjszakai program volt, ezért gyerekeket nem vittek. Egy komplett teremnyi felnőtt beült a mesére is, és senki senkit nem nézett hülyének ezért. Én is beülök mesére. Legutóbb mondjuk az új Star Wars filmet néztem, egyedül mentem, még egy idősebb nő is beült megnézni, ő már akkor rajongó lehetett az egész széria kezdetén, amikor én még tervben sem voltam.
2017. dec. 29. 19:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Most ez halál komoly, hogy egy felnőtt ember azért nem csinál valamit, mert jajj mit szólnak mások?

Ki nem szarja le?

Ha mesét akarok nézni a moziban, akkor megteszem. Otthon is szoktam meséket nézni youtube-on. De simán bemegyek játszótérre is, vagy például nyaraláskor a férjemmel homokvárat építettünk a tengerparton, meg vettünk gumikrokodilt. (Nincs gyerekünk.) Ha ez esik jól, akkor kinek mi köze hozzá? És mellesleg senki nem nézett ránk furcsán.

2017. dec. 29. 20:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a meséket, és baromira nem érdekel, ki mit gondol arról, hogy 46 évesen beülünk a férjemmel. Néha 20 éves lányunk is eljön velünk. Hol van az előírva, hogy csak 13 év alatt lehet mesét nézni? Kedvencem a Jégvarázs és az Aranyhaj :D... De imádom a Bűbájt is!
2017. dec. 29. 20:02
 5/13 A kérdező kommentje:
Elsö! Melyik mesére gondolsz? :)
2017. dec. 29. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 10 eves voltam,a jegvarazson rajtunk kivul csak felnottek voltam a moziban😂😂
2017. dec. 29. 20:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok,amugy nem ciki nyugi
2017. dec. 29. 20:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit foglalkozik azzal,hogy mások mit gondolnak?

Én simán elmegyek, és nem érdekel mások véleménye.

25/F

2017. dec. 29. 20:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám is imádja a meséket, párommal is rendszeresen nézünk mesét, ha adják a tévében, akkor ott, ha nem, akkor neten vagy letöltjük. Ha lenne valami új, és megtetszik, lehet elmennénk. Egyébként nem vagyunk nagyon moziba járós fajták, de nem azért, mert azzal foglalkozunk, hogy mit gondolnak mások, egyáltalán nem érdekel. Csak jobban szeretünk otthon filmet/mesét nézni.
2017. dec. 29. 20:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Mikor a Shrek 2 kijött, elmentünk megnézni a barátaimmal. 17 évesek voltunk, tele volt kiskölykökkel a terem, le sem kapcsolták a lámpákat, mikor elkezdődött a film. Azóta animáciòs filmet nem nézek moziban, ott rohangál a sok kis pondró.
2017. dec. 29. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!