28 évesen még most sem tudom mihez kezdjek magammal, és az életemmel. Én lennék ennyire elcseszett?
Sok ember már gyerekkorában eldönti mi lesz ha nagy lesz, hogy mivel fog foglalkozni. Én meg itt vagyok felnőttként és fogalmam sincs hogy merre mennyit. Csak sodródom az árral.
Igazság szerint nem is igazán érdekel semmi, nem tudok olyat mondani amit szívesen csinálnék mint munka(nem is szeretek dolgozni). Van érettségim, 2 szakmám, de egyszerűen semmi.
Hogyan tudnám valahogy megtalálni önmagam? Valaki hasonló "problémával"?
#5 Azért tanultam, mert amikor elkezdem akkor érdekelt és szerettem is csinálni, aztán meguntam és herótom lett tőle.
Ez mondjuk egy nagy problémám, hogy sok mindent nagy lánggal elkezdek érdekel aztán az is alábbhagy. A nyelvtanulásnak is nekikezdtem már számtalanszor mondván kellene egy nyelvvizsga pár hónapig szépen ment minden aztán ugyan úgy leálltam vele.
#7 Ejj mi szerintem jó barátok lennénk. :D
#8 Tetszik amit írtál, és épp azon vagyok, hogy megint nekikezdjek a nyelvtanulásnak már nem is tudom hanyadszora, de őszintén most épp a "élj bele a világba" fázisban vagyok. De igyekszem.
7-es vagyok.
Én is gondolkodtam egy nyelvtanfolyamon, de van nekem angol nyelvből középfokú, ami kellett a főiskolán, de szerintem nem adnék ki pénzt még egy másikra, ezt "sem használom" úgymond.
Nem csak te vagy ilyen... Ha megtalálom a választ/megoldást majd megosztom veled.
Én dolgozok és évről évre életek. Ennél hosszabb távra felesleges terveznem, mert nincsenek igazán céljaim az átlagos dolgokon túl, mint az utazás külföldre meg ilyesmik.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!