Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 28 évesen még most sem tudom...

28 évesen még most sem tudom mihez kezdjek magammal, és az életemmel. Én lennék ennyire elcseszett?

Figyelt kérdés

Sok ember már gyerekkorában eldönti mi lesz ha nagy lesz, hogy mivel fog foglalkozni. Én meg itt vagyok felnőttként és fogalmam sincs hogy merre mennyit. Csak sodródom az árral.

Igazság szerint nem is igazán érdekel semmi, nem tudok olyat mondani amit szívesen csinálnék mint munka(nem is szeretek dolgozni). Van érettségim, 2 szakmám, de egyszerűen semmi.

Hogyan tudnám valahogy megtalálni önmagam? Valaki hasonló "problémával"?

2018. jan. 21. 17:38
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt, hogy Férfi... szóval 28F :D
2018. jan. 21. 17:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne sírj! Én is így voltam. Még nyugdíjas koromban sem tudtam, mi is akartam lenni.
2018. jan. 21. 17:43
 3/16 anonim ***** válasza:
36%
én addig éreztem hasonlóan míg meg nem születtek a gyerekeim.nekem ők adtak értelmet és motivációt.neked is meg kell keresned,hogy mi motiválna.legyen az bármi.pl:azért dolgozni,mert valamire gyűjtessz(autó,lakás,utazás,akár mi).28 évesen már muszáj valami célt kitůznöd bármi is legyen az.
2018. jan. 21. 17:45
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
az emberek nagy része nem azért dolgozik, mert szeret, hanem mert kell.
2018. jan. 21. 17:45
 5/16 anonim ***** válasza:
13%

Olvasd vissza a kérdésed, és gondold át mennyire illik rád a "férfi". Majd ha lesz egy kis önkritikád, akkor tedd fel a kérdést újra.

Azt a 2 szakmát miért tanultad ha nem tetszik?

2018. jan. 21. 17:49
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

#4 sajnos

Kérdező! Mihez van tehetséged? Valamiben csak jó vagy. Ha a területet még nem is tudod, de azt csak, hogy mi az amivel szívesen töltöd a szabadidődet, vagy életed során innen-onnan hallod dologra felfigyeltél mert érdekes volt a téma. Ezekre próbálj koncenrálni. Egyelőre ilyen kisebb dolgokra. Aztán majd ez később kiforrja magát. Sok sikert! :)

2018. jan. 21. 17:51
 7/16 anonim ***** válasza:
69%

haha :D

Én most leszek 36 és nagyjából nekem is lövésem.

Állásom van, elvégeztem egy főiskolát, ennyi, ha van szabadidőm csavargok a városban, ennyi.

Nem utazom sehova, mondom járkálok a városban ha nincs dolgom.

Ja meg gépezek.

2018. jan. 21. 18:03
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Jelölj ki kisebb célokat, pár hónapos vagy éves. Tanulj meg egy nyelvet, kezdj el egy főiskolát vagy tanulj akár egy harmadik szakmát, keress egy új munkát, találj egy csinos barátnőt/feleséget. Elég sok mindent lehet csinálni. Vagy akár csak élj bele a világba és ne foglalkozz ilyen magasztos gondolatokkal, az biztos, hogy nem kell olyannak lenned mint mások, te egy egyedi teremtmény vagy, megismételhetetlen.
2018. jan. 21. 18:03
 9/16 anonim ***** válasza:
54%

Bocs.

Lövésem sincs, ezt akartam.

2018. jan. 21. 18:04
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
#7 Az igen....
2018. jan. 21. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!