Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi tetszik meg egy kövér...

Mi tetszik meg egy kövér nőben a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Sok helyen megfordulok, ezért sok olyan párral találkozok, ahol a nő kövér, a férfi normál testalkatú. Fogják egymás kezét, miközben némelyek röhögnek, hogy milyen malac a nő. Van aki szörnyülködik és hangosan kijelenti: de dagadt, undorító, hogy néz már ki, Jézusom stb.

Nekem a kérdésem annyi lenne, hogy mi tetszik meg a férfiaknak egy kövér nőben? Mert nemhogy kövérek, de még egy kanyi mosolyt sem látok a nők arcán, amikor látom ezeket a párokat. Inkább morcos, mogorva arcot vágnak. Nincs bajom a kövérekkel, csak az érdekel, hogy mi tetszik meg bennük a férfiaknak?

2018. jan. 18. 09:49
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
# 8/10 Most jártam csak a gyikon, még ezt a kérdést soha nem tettem fel sehol és senkinek. Nem vagyok kövér, normál testalkatom van. A kérdés pedig nem provokáló, egyszerűen csak kiváncsi vagyok, hogy mi tetszik meg valakinek egy kövér nőben. Köszönöm mindenkinek a gondolatait.
2018. jan. 18. 13:11
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
A szépség relatív. Mindenkinek másmilyen az ízlése, ennélfogva simán elképzelhető, hogy valakit megfogott a külseje, vagy pedig a belső tulajdonságai által érzett iránta vonzalmat.
2018. jan. 18. 13:39
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

12:19

Nem vagyok kövér, de azt én is tapasztalom, hogy még a keményebb drogot használókat, alkeszeket, cigizőket sem nézik le annyira, mint az elhízást, akár a teltséget. elég szomorú.

2018. jan. 18. 13:58
 14/24 A kérdező kommentje:
A belső tulajdonság eszembe sem jutott. Végül is nem minden a külső. Lehet valaki szép külsőleg, ha a belső ember nem vonzó. Pl. anyagias szemléletmód, kihasználós, nyafka, hisztis meg ilyesmi. Ezzel szemben egy átlagos kinézetű nő belül szép és tiszta lelkületű, nincs elszállva magától. Nem? Egyébként ismerek olyan párokat, ahol a nő molettebb, mint a férfi. Mégis szeretik egymást. Jó látni ezt. De tőlük nem akartam megkérdezni a feltett kérdésemet. Nem akartam, hogy sértésnek vegyék. Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
2018. jan. 18. 13:59
 15/24 A kérdező kommentje:
13-as igazad van. Valamiért a kövér embereket jobban kispécizik és csámcsognak rajtuk. Nem ítélem el az alkoholszeretőket, vagy a kábítószereseket, tudatmódosító szereket használókat. Olyanokkal még nem találkoztam, akik megjegyzéseket tennének rájuk. De a kövér emberekre zúdítanak hideget meleget.
2018. jan. 18. 14:02
 16/24 anonim ***** válasza:
47%
Ez a sztereotipia szerintem onnan is eredhet, hogy sok ember hajlamos a kovereket lustanak, hanyagnak, nemtorodomnek, igenytelennek tartani. Pedig sok ember van aki kiskora ota tulsulyos, beteg, valamilyen hormonalis problema miatt szed fel plusz kilokat, vagy konnyebben hizik. Es elkepzelheto az is, hogy valaki igy erzi jol magat, szeret finomakat enni es mondjuk nem annak szenteli az eletet hogy minden pillanatban a sulyaval van elfoglalva, ha nem vekony testalkatunak szuletett, hanem dolgoznia kellene erte. Ettol meg a munkajaban, parkapcsolataban es az elet egyeb teruleten tudhatja a maximumot nyujtani. Sok hanyag es lusta ember van a sovanyak es a koverek kozott is. Akinek fontos a teste dolgozzon erte, de szerintem nincs ok leszolni azt, aki jol erzi magat a boreben ugy ahogy van. Plane kinevetni vagy kicikizni a pasit/not aki egy kover embert valaszt partnernek...
2018. jan. 18. 14:42
 17/24 anonim ***** válasza:
35%

Tudják, hogy nem él sokáig és így örökölhetnek utána.

Persze az is lehet, hogy akiket láttál, ott a pasi vak volt, vagy gyengénlátó.

Normális férfi nem vágyik hájas nőre, inkább olyanra, aki szexi, vonzó, karcsú, nem hanyagolja el magát, és nem hazudja folyton azt, hogy hormonális betegsége van, miközben egy zabagép.

2018. jan. 18. 15:12
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Például,hogy telt, "van rajta mit fogni", és lehet pl jó nagyon a kisugárzása, és lehet pl nagyon édes bájos személysége. Pl asszem, Cseke katinka régen kicsit husibb volt , és neki pl van egy ilyen bája. Meg szerintem a Kasszás Erzsinek is.
2018. jan. 18. 15:18
 19/24 anonim ***** válasza:
34%

Én kifejezetten a dagibb csajokra bukom! Sok férfi szereti a dagi nőket, akik állítják hogy nem.

Annyi sok cicababa van ugyanolyan felfogással, hogy akkor már egy normális, komolyat választ az ember aki nem 90% idejét a külsejével tölti.

A férfiaknak fontos, hogy csábító legyen egy nő. És jó legyen az ágyban. Nagyon sok férfi elmondása szerint jobbak a dagi nők az ágyban, mivel nem csontosak és TELJESEN másmilyen élmény velük lenni. Mellesleg simán lehet annyira szexi egy nagy darab nő is mint egy csontosabb illető.

Pl nekem ő már tökéletes:

[link]

Tapasztalatom alapján: nem is olyan nyomulósak, mint a többi nő.

És ez NAGY előny, ha szabadabb az ember és nem akarnak semmit sem megszabni neki és minden időben rajta csüngeni.

Persze mindenütt vannak kivételek.

Nekem ez a véleményem.

Remélem segítettem!

2018. jan. 18. 15:22
 20/24 anonim válasza:
24%

Több válasz lehetséges.

1.)szerelmes

2.) vak

3.) örül, ha van egyáltalán nője és szexelhet

4.) legalább nem csalja meg

Amúgy meg tök égő végigmenni egy dagival kézenfogva. Egy haveromnak volt egy kissé molett csaja, de otthagyta mert több alkalommal is beszóltak neki, hogy mi van kihoztad a malacot sétálgatni?

2018. jan. 18. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!