Mi tetszik meg egy kövér nőben a férfiaknak?
Sok helyen megfordulok, ezért sok olyan párral találkozok, ahol a nő kövér, a férfi normál testalkatú. Fogják egymás kezét, miközben némelyek röhögnek, hogy milyen malac a nő. Van aki szörnyülködik és hangosan kijelenti: de dagadt, undorító, hogy néz már ki, Jézusom stb.
Nekem a kérdésem annyi lenne, hogy mi tetszik meg a férfiaknak egy kövér nőben? Mert nemhogy kövérek, de még egy kanyi mosolyt sem látok a nők arcán, amikor látom ezeket a párokat. Inkább morcos, mogorva arcot vágnak. Nincs bajom a kövérekkel, csak az érdekel, hogy mi tetszik meg bennük a férfiaknak?
Mondjuk a személyisége, a belső tulajdonságai?
Vagy ha a külsőt nézzük, akkor vannak olyan férfiak, akik direkt erre gerjednek.
De az is lehet, hogy a férfi hiába normál testalkatú, de egy idióta vagy naplopó vagy élősködő, vagy totál hülye, és mást nem talált magának :D
Lehet, hogy vékony volt a nő, amikor egymásba szerettek és csak utána hízott meg.. Persze van, aki ezt élvezi, kicsit perverz. De az is lehet, hogy a pénzére hajt.
Vagy sokat csalódott a szép vékony nőkben és tudja, hogy így biztosra mehet, nem fogják elszeretni, mert másnak nem kell..
Ugyanaz tetszhet meg egy kövér nőben is, mint egy sovány nőben.
A vonzalmat miért kell kövérséghez kötni, úgy van kiírva a kérdés mintha egymást kizáró tényező lenne hogy valaki szép vagy kövér.
Akik röhögcsélnek, foglalkozzanak a saját dolgaikkal, saját életükkel.
"a teltebb nők jobb kedvűek, ritkábban hisztisek, kevesebbet idegeskednek, nyugodtabbak (megnyugtatóbbak), könnyebb és boldogabb velük az élet."
Ez egy olyan sztereotípia, aminek semmi valóságalapja nincs. Ez kb. akkora általánosítás, mint a fő kérdés.
Ugyanúgy vannak rosszkedvű, hisztis, boldogtalan nők minden testalkatban. Sőt a nagymértékű túlsúly sokszor okoz önértékelési zavarokat, és ezek pont nem a boldogsághoz vezetnek.
10:54 Nyilván a kérdező fejében történt a dolog, eléggé provokálás-szagú a kérdés, plusz már egypárszor feltette.
Valószínűleg a kérdező egy kövér férfi, akire még a kövér nők sem néznek rá. :>
""a teltebb nők jobb kedvűek, ritkábban hisztisek, kevesebbet idegeskednek, nyugodtabbak (megnyugtatóbbak), könnyebb és boldogabb velük az élet."" Hát azért ez így nem igaz. :DD Van olyan teltebb barátnőm, aki nagyon depresszív.
Valaki a vékony valaki meg a teltkarcsú nőkre bukik.
Kedves kérdező, a szépség egy szubjektív fogalom. Lehet, hogy a Te nőideálod számomra visszataszító és viszont.
Én szemely szerint a teltkarcsú nőket szeretem. Én őket látom szépnek. A feleségem is teltkarcsú és számomra ő egy topmodell, a többiek vélemenye meg nem érdekel.
azért megnézném azt a válaszadót aki a kövér nőkre gerjedő pasikat perverznek titulálja, hol élsz te? ki vagy te hogy másokat külseje alapján ledegradálj?! omg de egy alja ember lehetsz..
amúgy meg a válaszra többen már megírták a helyes választ, sok férfi a személyiséget tartja fontosnak és igenis nagyon sok vonzó plus size nő van, ahogy pasiban is jól kinéző mackók. mindenki a saját háza előtt sepregessen, magánügy ki miért eszik, miért kövér. ja hogy ez látszik az embereken? az szívás tényleg. ha vki gonosz de jól sminkel mondjuk, vagy cigizik és büdös mint az állat az sokkal elfogadottabb mint aki egészségesen étkezik és ja ülőmunkát végez, vagy akár gyerek után marad rajta plusz...
a drogosokat miért nem köpködik le akkor, miért csak a kövéreket bántják állandóan? én voltam vékony és most túlsúlyos vagyok, van önbizalmam és ez sok pasinak igenis bejön, humoros jókedélyű szoktam lenni és szeretnek az emberek közelembe lenni, nem egy jópasim volt életem során, testépítő is. megmondom a titkot, engem láttak, nem a súlyt a mérlegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!