Az emberek és a vallások miért ítélik el a melegeket?
Figyelt kérdés
Csak úgy mert mindenhol kiközösítik őket2017. dec. 28. 05:52
31/33 anonim válasza:
Ja és pl mikor egy bivaly nem tudja, hogy kivel is kéne próbálkozni és pár alkalom után az egész csorda elüldözi, ha egy kicsit is közelebb megy, az ugye akkor nem veti ki az egyedet? Sorolhatnám a végtelenségig, de persze nem csak szexuális devianciára írtam, de ahogy az analógiát sem értetted, ezt sem fogod mr. Pro Logic :D
32/33 anonim válasza:
Baromság, amit írsz. A bivalyos példád felületes és rossz, ha szeretnéd szívesen kifejtem, hogy hol és miért csak nem vagyok benne biztos, hogy "érdemes".
A pingvinek esetében a kolóniákban (amik ugye hetero környezetet alkotnak) is előfordul homoszexualitás, ráadásul árván maradt kicsiket/tojásokat gyakran ezek nevelnek fel (evolúciós haszon).
Amúgy a világ legöregebb teknőse is meleg. Ők is azaporodnak, de olyan szinten, hogy a párját sokáig nősténynek hitték. :)
A homofób devianciádra egyébként létezik gyógymód, nyugi. Ez egy mentális betegség. Érdemes elmenned pszichológushoz, mert a homofóbia arányos a pazichoazomatikus tünetekkel és az agresszióra való hajlammal.
33/33 anonim válasza:
A világ legöregebb teknőse a fajának egyedüli képviselője :D:D:D:D:D Nagy master vagy! Te fel se fogod az evolúciót szerintem mint a legtöbb ember. A homoszexualitásra azt tudnám felhozni, mint a beltenyészetet. Azért azt remélem tudod, hogy miért veszélyes a beltenyészet és hogy mi ennek a konkrét oka! A hibás gének gyakori előjövetele jelentheti azt is, hogy a populáció nagyon megcsappan, mert nem képesek megfelelően működni az adott környezetben és később szaporodni, vagy a következő generációnak lesz már mindenképpen ez a sorsa. De vannak olyan ritka esetek, hogy marad annyi egyed, hogy tovább vigye a populációt, miközben pont a hibás génekkel rendelkezők hullanak ki. Mangalica is egy teljesen beltenyészett faj és működő képes, bár hozzátenném, hogy ez az embernek is köszönhető, akár csak a fainting kecske. Ami az ember nélkül kizárt dolog, hogy életben maradt volna a paralízises génhibája miatt. De ott vannak a cigányok is. A foghíjasságuk ebből fakad, de azzal a civilizációnkban el lehet élni, hogy utódot nemzenek, de előnyükre meg parkinzon kór és szklerózis multiplex zömükben nem hordozott, pont a beltenyészetből adódó szelekció miatt. Szóval alapvetően populációra nézve veszélyes dolgok előfordulhatnak és talán fenn is maradhatnak, de ezt úgy beállítani, hogy a legtermészetesebb és frankó, azért azt te is érzed, hogy hadi lábon áll. Egy olyan fiatal és nem kontrollált faj mint az ember, miközben annyira szophisztikált szociális környezetben él, ingeráradatban, hogy tudnád TE megmondani, hogy mi a frankó? Ezt majd az idő dönti el. De olyan korlátolt vagy, hogy a vágyaiddal(nem kell félre érteni, nem szexuálisra gondoltam) gondolkozol. Először kitűzöd, hogy mit szeretnél bizonyítani és mindent megteszel érte. Azt se fogtad fel az egészben, hogy mi volt a mondandóm lényege. A homofóbia pedig nem betegség így nem is lehet gyógyítani. A betegség fogalmával se vagy tisztában ezek szerint. De továbbra is azt fogod látni, hogy biztos itt egy fanatikus meleg gyűlölő és nem azt, hogy valaki minden oldalról vizsgál meg egy kérdést. Pont hogy te vagy a kirekesztő és gyűlölködő és ezért látod bele azt amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!