Az emberek és a vallások miért ítélik el a melegeket?
Maximálisan tiszteletben tartom azt, ha valaki a házasságot konzervatívabban egy nő és férfi kötelékeként fogja fel. Bár nem mondom, hogy nem akarlak meggyőzni, nem fogok ezzel vitatkozni.
Egyedül azt nem értem, hogy miért tenné tönkre a társadalmunkat? Ugyanannyi meleg lesz így is, úgy is, maximum segít a melegek elfogadásában. :)
Még ennyit tennék hozzá a témához, kis ironiával sok dologra rávilágít a melegházasággal kapcsolatban.
01) A melegség nem természetes. Egy igazi amerikai visszautasít minden olyan természetellenes dolgot, mint pl. a szemüveg, a poliészter, vagy a légkondícionálás.
02) A melegházasság melegségre fogja bátorítani az embereket, ugyanúgy, ahogy magas emberek társaságában magasabbak leszünk.
03) A melegházasság legalizálása ajtót nyit majd mindenféle őrült viselkedés előtt. Az emberek még a házikedvenceikkel is össze akarnak majd házasodni, mert egy kutya emberi jogokkal rendelkezik, és alá tudja írni a házassági szerződést.
04) A hetero házasság régóta létezik, és egyáltalán nem változott azóta; a nő még mindig tulajdon, a feketék nem házasodhatnak fehérrel, és a válás törvénytelen.
05) Ha a melegházasság megengedett lenne, az a hetero házasság jelentőségét csökkentené; Britany Spears 55 órás, "csak buliból" köttetett házasságának szentsége romba dőlne.
06) A hetero házasság indokolt, mert gyermekek születnek belőle. A meleg, vagy terméketlen pároknak, és az öregeknek nem szabadna házosodniuk, mert az árvaházaink még nincsenek tele, és a világnak több gyerekre van szüksége.
07) Nyilvánvalóan a meleg szülők gyereke is meleg lesz, ahogyan a hetero szülők csak hetero gyereket nevelnek.
08) A melegházasságot nem támogatják a vallások. A miénkhez hasonló teokráciában egyetlen vallás értékrendje követendő az egész országban. Ezért van csak egyetlen vallás Amerikában.
(Forrás:
Az számomra becsülendő, hogy az örökbefogadást támogatod, abszolút. :)
A Pride pedig... Nem azért van, hogy jobbnak, vagy különlegesebbnek mutassa a melegeket, hanem szimplán azért, hogy láthatóvá válljon, hogy létezik melegközösség, vannak melegek és hogy kiááljon a melegek jogai mellett.
Az már más kérdés, hogy a média mennyit ferdít a kérdésben, de tény mi tény, legalább az év egy napján kap egy kis médiafigyelmet a kérdés és a melegjogok, ha nem is a legpoizitívabbat.
Ha a társadalom természetesen kezelné és minden jog biztosítva lenne, akkor nem is lenne szüksg melegfelvonulásra.
Noha azért, ha a társadalom úgy állna hozzá, mint mondjuk Torontóban ahol egy óriási 3 napos milliónyi részvevőt megmozgató buli az emberek számára, akkor nem biztos, hogy tényleg el akarnák törölni az emberek.
Jelenleg 20 országban van melegházasság és az intezkedés révén egyik országban sem romlott a melegek megítélése, helyzete.
Másrészt azért melegeket így is mutatnak, mutattak és muhatnak olyan műsorokban, ami nem feltétlenül segíti a melegek megítélését (pl Mónika Show).
Ezen a melegházasság semmit nem változtatna.
"#18
És ez most mit bizonyít, komolyan?
Kiemeltél pár mondatot és "reagáltál" rá. Mit befolyásol ez? :) "
Téged pl. befolyásolt. Minden "reagálásomra" "reagáltál".
"03) A melegházasság legalizálása ajtót nyit majd mindenféle őrült viselkedés előtt. Az emberek még a házikedvenceikkel is össze akarnak majd házasodni"
Hát pont itt tartunk sajnos...
"melegeket így is mutatnak, mutattak és muhatnak olyan műsorokban, ami nem feltétlenül segíti a melegek megítélését (pl Mónika Show)"
Mert a heterók megítélését segíti? :)
Az ilyen műsorokba egyszerűen nem kell bemenni és kész, bármivel kapcsolatban akarnak behívni valakit.
Társadalom? Vagyis szociálé? Ami nem csak az embereknél van? Egy faj ami szociáléban él és azzal tud életben maradni, annak fennmaradásához be kell tartania a fajra jellemző normákat. Ez alap tétel.
Minden ilyen faj kilöki a deviánsokat. A homoszexualitásnál még rájön amit írtak sokan, hogy duplán deviáns, mert az alap ösztön sérülve van, ami gátolja a fajfenntartást.
Ennél egyszerűbb és logikusabb dolog nem nagyon van. Hogy próbálhatja valaki ezt az egyszerű logikát önbecsapással megcáfolni. Persze jöhetünk azzal, hogy mi nem vagyunk sima állatok. Ez tetszene is, csak hogy akik ezt mondják azok más kérdésben meg pont erre hivatkoznak, hogy ösztöneink vannak, meg állatok vagyunk. Az emberek mindig akkor húzzák ezt rá a mondanójukra, ha mentséget keresnek.
E mellett a fekál szex elborzaszt? Egy nem meleg számára a homoszexualitás ugyan ilyen undorkeltő tud lenni és nem direkt undorodik. Ahogy a melegek szokták mondani, hogy nem az én döntésem, hogy meleg vagyok. Hát a heteroszexuálisok ösztönös viszolygása sem az ő hibájuk. De alap fogalomban nincs különbség egy pedofil és egy homoszexuális között. Mind a kettőnek létcél nélküli deviáns szexuális vonzalom van. Ha a gyerek benne lenne önszántából, akkor is elítélné és felháborodna a legtöbb meleg is szerintem. Jah, és a pedofil sem tehet róla, hogy ilyen.
Mellesleg manapság azt látom, hogy én vagyok az egyetlen aki ténylegesen szórul-szóra elolvasta a Bibliát. I. törvénykönyv, Számok könyve, II. Törvénykönyv. Kb. 6x előjön, hogy férfival asszony módjára ne hálj, szörnyű és utálatos dolog az az Úr szemében! Együtt van azzal, hogy asszony állat alá ne feküdjön, férfi barommal ne háljon!
Mielőtt megvádolna valaki, hogy ezeket azért írtam, mert vallási fanatikus vagyok, hát koránt sem. Az elmúlt 2000 év történelméhez, társadalom és művészet megértéséhez ez bizony kötelező olvasmány. Ezeket a TÉNYEKET!!!!!!!!!!!!!!! mind csak cáfolatnak írtam le. A tények pedig makacs dolgok, ha fáj, ha nem...
#27-#28
Az egész már ott megbukott, hogy több száz fajnál megfigyeltek már homoszexualitást, szemben a homofóbiával, ami nem található meg a természetben. (Akkor mi a természetellenes?) A homofóbia nem egy természetes viselkedésforma. Tanult vagy az elfojtott bi/homo vágyakból származik.
Ezen kívül a fekáliaszex példája... Na igen, de itt nem az azonos neműek szexéről volt szó.
Szerintem senki nem mondja, senki nem kényszerít rá, hogy nézz olyan meleg párokat, akik éppen szexelnek.
Tovább nem is olvastam, annyira logikátlan, amit írsz.
A legnevetségesebb, hogy te komolyan logikusnak gondoltad ezeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!