Az emberek és a vallások miért ítélik el a melegeket?
Az emberek 90-95%-a nem meleg, ezért.
Nekik fura, sőt, sokszor gusztustalan látni a homoszexuális megnyilvánulásokat. Viszont ez kultúrafüggő, és sok országban már egyre elfogadottabb a megítélése.
+ a viselkedésük.
Ettől a vergődéstől rosszul vagyok, amit művel a többség.
Senki nem ítél el embert, aki normális. Cselekedeteket ítélünk el.
Az élet egyik fontos jellemzője, hogy képes fenntartani magát, mint fajta, és reprodukálni egyedeit. Ez a melegek kapcsolataira nem igaz, tehát "rendetlen" az életük.
A vágyak kiélése nem normális emberi lépés, ezért lehet valaki meleg vágyakkal vallásos, de kiélése nem helyes egyetlen vallás szerint sem.
Azokkal van gond, akik ezt nem a maguk ügyének tekintik, hanem mások orra alá dörgölik állandóan. Minek kell a pride, ahol másokat gyaláznak? Minek kell ezzel foglalkozni? Olyan, mint a Kennedy-Hriscsov találkozón:
Hruscsov: Nálunk annyira nincs antiszemitizmus, hogy a Moszkvai Szimfonikusok között tucatnyi zsidó is van.
Kennedy: Mi ezt sem tartjuk számon.
Betegség,és nem az egészséges emberi faj fennmaradását tükrözi.
Az emberi faj fennmaradásáért az egészséges emberek utódot nemzenek,azt felnevelik,segítenek keki,és így tovább...
Ezen kívül undorító,gusztustalan,az egészséges ember számára hányingert keltő a viselkedésük,és ugye az érzelmi együttlétük.
Én véletlenül láttam már egy pillanatra ilyen együttlétet,örök nyomot hagyott bennem,kiráz a hideg ha rá gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!