mert olyan fajta betegségük van amit nem tudnak elfogadni
kb mint a pedofil hajlam
2017. szept. 24. 21:25
2/16 anonim válasza:
Mert hülyék. Mármint akik emiatt utálják őket.
2017. szept. 24. 21:27
3/16 anonim válasza:
Azért ez általánosítás, én nem utálom és a nagy többség is tolerálja, az meg hogy vannak akik nem az egy dolog, mindenkit utál valaki, román a magyart, rasszista a cigányt cigány a rasszistát magyar a románt homofób a meleget és így tovább mindenkit utál valaki valamilyen előítélet miatt.
2017. szept. 24. 21:27
4/16 anonim válasza:
Mert alapvetően természetellenes. Én nem ítélek el senkit, csak ne előttem csinálják...
2017. szept. 24. 21:30
5/16 anonim válasza:
Mert az emberek korlátoltak. Pedig ha csak egy fél percre túllépnének ezen, nagyszerű embereket ismerhetnének meg.
2017. szept. 24. 21:36
6/16 anonim válasza:
Az emberek imádnak utálni olyan csoportokat, amikben nincsenek benne s nem értik meg.
Bennem sosem merült fel, hogy bármi gond lenne a melegekkel.
Ki ilyen, ki olyan.
Az állatvilágban egyébként kicsit sem ritka a homoszexualitás, az ember sok más, természetes és elfogadott tevékenysége sokkal extrémebb, az állatvilágban egyedülálló és mégsincs vele baj.
2017. szept. 24. 21:39
7/16 anonim válasza:
Sajnos vannak olyanok akik csak beképzelik ezt maguknak és azért olyanok amilyenek, én ezt utálom, számomra ez természetellenes. Persze akik valóban betegek ő róluk ezt másképp gondolom, és velük elfogadóbb vagyok, csak ne lássam ahogyan egymást csókolják meg amolyan túlzottan szerelmesen viselkednek.
2017. szept. 24. 21:48
8/16 anonim válasza:
miért zavar ez? számít az valamit is, hogy egy idegen mit gondol?
2017. szept. 24. 23:11
9/16 anonim válasza:
Amíg nem előttem csinálják addig nem zavar.
2017. szept. 25. 01:04
10/16 anonim válasza:
Ez még csak nem is fekete-fehér, vannak ilyen tesztek, hogy ki mennyire homoszexuális. Nem olyan általános ám, hogy valaki kőkemény heteró legyen. Bár számokat nem tudok.
S a transzneműeknél főleg trükkös lehet annak megítélése, hogy milyen a szexuális orientációja. Már azok által, akik túl nagy hangsúlyt fektetnek a fizikai nemre. De nekik eleve nem csoda, ha homályosabb néha a dolog, hisz más volt az elvárás feléjük s mivel sok ember nem egyértelműen a nőkhöz vagy a férfiakhoz vonzódik, ez simán bekavarhat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!