Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Alacsony fiúként mit csináljak?

Alacsony fiúként mit csináljak?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 170 cm vagyok cipővel együtt ha lehúzom lehet alacsonyabb... eddig nagyon sok barátnőm volt de kezd idegesíteni mindenki magas és már a lányok is magassak... sokan mondják jól nézek ki meg ilyenek de.. alacsony vagyok és valamiért engem idegesít ha lennék 177 cm legalább nagyon jó volna, vannak lányok akik szeretik az alacsony pasikatés persze ők is alacsonyak?

2017. dec. 26. 02:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
56%

Nem értem mi a baj a 170 centivel. Tény nem vagy magas de túlságosan alacsony sem.

Mit mondjanak az olyan srácok, akik a 160-at sem érik el?

Lehet nem lesz 180 centis barátnőd, de bőven vannak 170 centi alatt.

2017. dec. 26. 20:44
 22/29 A kérdező kommentje:
De magasabb fiúk nem kitünőbbek?
2017. dec. 26. 20:50
 23/29 anonim ***** válasza:
56%
A verekedés a gáz nem a magasságod. Kultúrált stílussal mindig el lehet kerülni a vetekedést, bármilyen primitív a másik fél. Egyébként meg oké, hogy zavar de ekkora ügyet csinálni ebből? Egészyéges vagy megvan kezed lábad....örülj ennek. Mindenkinek megvan a maga baja.
2017. dec. 26. 21:23
 24/29 anonim ***** válasza:
Én 170 vagyok, viszont sosem volt még barátnőm pedig már lassan 25 vagyok. Fogalmam sincs te hogy csinálod. Lehet pénzes családból származol vagy kivételesen jóképű vagy, de örülj annak, hogy tiniként sok barátnőd volt már, mert a húszas éveidtől kezdve egyre inkább szembesülni fogsz azzal, hogy a felnőtt nők a 175 alatti pasikat sokkal jobban elutasítják (sokszor csak dacból is).
2017. dec. 26. 21:58
 25/29 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok pénzes családból se szegények se gazdagok sem vagyunk, és már én is sokszor megkérdeztem miért tetszettem az exeimnek és miért tetszek elég sok lányank,mert én nem látok magamba semmi vonzót de még ők se tudnak válaszolni rendesen
2017. dec. 26. 23:18
 26/29 anonim ***** válasza:
39%

Ennyi erővel, mi, alacsony lányok is hátrányból indulunk. Mivel nincs hosszú lábunk, és sok alacsony lányról a kecsesség sem jut eszébe az embernek először.

Mi sem tűnünk ki a tömegből, mindenki kis cukinak tart. Most gondoljátok ez miért baj? Jónak jó, kivéve ha szexi akarsz lenni(valahogy ez a magasaknak jobban megy általában) vagy épp mérges vagy és azt akarod, hogy komolyan vegyenek.

Ja, és itt van még egy. Ha nincs cuki, nőies arcod. Mert ugyebár az alacsony lányok akkor lesznek nagyon aranyosak ha az arcuk is "szelíd, kedves". Na mármost itt vagyok én, akinek baromira karakteres arca van, éles, férfias vonásokkal. Gyönyörű az összkép, mondhatom. Ilyen arca a +170 centis csajoknak van.

2017. dec. 27. 07:30
 27/29 anonim válasza:
Tesó én 19 vagyok és 172cm... Sok lány elutasított már a magasságom miatt,ez van,örülj annak hogy egészséges vagy!!
2017. dec. 28. 19:46
 28/29 anonim ***** válasza:
55%
Mit csinálnál? vagy elfogadod vagy meghülyülsz. Legyen nálad alacsonyabb párod és semmi gond
2017. dec. 29. 02:25
 29/29 anonim válasza:

Az én osztályomban is vannak 150-155cm-es fiúk (12-13 évesek). Ne törődj a többiekkel! Csak azért csinálják mert nincs jobb dolguk, de ha nagyon zavar, akkor inkább szólj erről a szüleidnek.

És nekem egyáltalán nem volnál alacsony!

13/L 163cm

2018. jan. 23. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!