Alacsony fiúként mit csináljak?
Nem értem mi a baj a 170 centivel. Tény nem vagy magas de túlságosan alacsony sem.
Mit mondjanak az olyan srácok, akik a 160-at sem érik el?
Lehet nem lesz 180 centis barátnőd, de bőven vannak 170 centi alatt.
Ennyi erővel, mi, alacsony lányok is hátrányból indulunk. Mivel nincs hosszú lábunk, és sok alacsony lányról a kecsesség sem jut eszébe az embernek először.
Mi sem tűnünk ki a tömegből, mindenki kis cukinak tart. Most gondoljátok ez miért baj? Jónak jó, kivéve ha szexi akarsz lenni(valahogy ez a magasaknak jobban megy általában) vagy épp mérges vagy és azt akarod, hogy komolyan vegyenek.
Ja, és itt van még egy. Ha nincs cuki, nőies arcod. Mert ugyebár az alacsony lányok akkor lesznek nagyon aranyosak ha az arcuk is "szelíd, kedves". Na mármost itt vagyok én, akinek baromira karakteres arca van, éles, férfias vonásokkal. Gyönyörű az összkép, mondhatom. Ilyen arca a +170 centis csajoknak van.
Az én osztályomban is vannak 150-155cm-es fiúk (12-13 évesek). Ne törődj a többiekkel! Csak azért csinálják mert nincs jobb dolguk, de ha nagyon zavar, akkor inkább szólj erről a szüleidnek.
És nekem egyáltalán nem volnál alacsony!
13/L 163cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!