Alacsony fiúként mit csináljak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 170 cm vagyok cipővel együtt ha lehúzom lehet alacsonyabb... eddig nagyon sok barátnőm volt de kezd idegesíteni mindenki magas és már a lányok is magassak... sokan mondják jól nézek ki meg ilyenek de.. alacsony vagyok és valamiért engem idegesít ha lennék 177 cm legalább nagyon jó volna, vannak lányok akik szeretik az alacsony pasikatés persze ők is alacsonyak?2017. dec. 26. 02:43
11/29 A kérdező kommentje:
Amúgy igen próbálok szálkásítani és mondtak már minden jót de olyat is mondtak “alacsony vagy csak aza baj”
2017. dec. 26. 10:37
12/29 anonim válasza:
Azért lehet fontos, hogy apád milyen magas, mert az ő magasságát 99%, hogy eléred, és még túl is nőheted, ahogy öcsém. Azért elég hülyék, akik beléd kötnek a magasságod miatt, és ezért "verekedni kell" (???). Még növésben vagy.
13/29 A kérdező kommentje:
Komolyan volt ilyen,mert ők voltak kb 185-188 cmek na de verekedésbe nem a magasság a lényeg
2017. dec. 26. 10:45
14/29 anonim válasza:
A csajokkal nincs gondod az már jó dolog.Menj el birkózásra ott előny az alacsonyabb súlypont, aztán ha belevágtál egy két verekedni akaró melákot a földbe hogy csak úgy nyekkent vagy lefojtottál ájulásig ,meglesz a respect. A boxosok is leginkább a jó birkozóktól tartanak ,mert nem igazán vannak felkészülve erre.
15/29 A kérdező kommentje:
Amúgy nem kaptam még ki szerencsére és észre vették magukat,mert én úgy vagyok ha verekedni kell akkor verekedni kell és merek ütni és ha kapok akkor ki kell bírni, amúgy már sportolok rég, focizok meg szoktam terembe járni
2017. dec. 26. 12:59
16/29 A kérdező kommentje:
De köszönöm a tanácsot
2017. dec. 26. 12:59
17/29 anonim válasza:
számomra a 170 centi már magasnak számít. ne aggódj ez miatt :)
18/29 anonim válasza:
Hordj magassarkút.
Hhahahahahha
19/29 A kérdező kommentje:
Vicces vagy csak kár te kacagsz rajta
2017. dec. 26. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!