Alacsony fiúként mit csináljak?
"vannak lányok akik szeretik az alacsony pasikatés persze ők is alacsonyak?"
Nyugi, vannak.
Nem értem a kérdést, mit akarsz csinálni?
Befizetsz egy lábhosszabbító műtétre, hogy 3 centivel magasabb legyél?
Na látod..... Nincs értelme a kérdésednek.
Vegyél fel magas sarkút...vagy viselj kalapot.
A többi genetika. Ha nősz még nősz, ha nem akkor nem. Én 7.osztályban kisebb voltam még a lányoknál is az osztályban. aztán egy évre rá úgy megindultam a növésben, hogy majdnem a legmagasabb lettem a fiúk között is..Nem mindenki egyforma ütemben fejlődik. De ha 170 cm maradnál az se vészesen alacsony szerintem. Volt barátnőm 155 cm volt, egy hasonlóval még aranyosak is lennétek. :D
Barátom pár centivel magasabb nálam. Én 153 vagyok. Szerintem még 160 sincs. :)
És imádom őt.
Nekem volt egy kicsi osztálytársam, és 18 éves korára langaléta lett. Nem mondom, hogy veled is így lesz, de van némi remény.
Vannak kifejezetten kicsi, filigrán lányok is, akik kisebbek nálad. Sőt, vannak olyan lányok is, akiknek a magasság nem számít. Ha nagyon zavar a magasságod, öltözködéssel még tudsz "csalni" kicsit - nézz utána a neten, vannak trükkök. Sőt, kompenzálhatod is a magasságot mással, pl. lehet szép, szálkás izomzatod. Vagy lehengerlő sármod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!