Ki érzi ugyanezt rajtam kívül?
Utálok az érzelmeimről beszélni,meg lelkizni. Megvetem azt. Nem bírom elviselni,azokat,akik mindig azt várják,hogy más t mutassak,mint amit érzek("maszkot viseljek"),kiborít az ilyeneknek a jelenléte is. Amikor egyedül vagyok,örülök,hogy senki nem zargat a hülyeségeivel,hanem végre békén hagynak.
Bizonyos emberek teljesen lefárasztanak,miközben ők meg ezáltal jutnak energiához és olyan,mint hogyha leszívta volna az összes energiámat,ami addig volt.
Szerintem az igaz barátot megtalálni a mai romlott világban épp ugyan olyan nehéz megtalálni, mint az életed párját :)
Én senkit se hívok barátomnak, csak ismerősöknek, akikkel pl elmegyünk mozi, túra stb s ennyi.
Ők tudják ezt a gondolatomat s elfogadták, mint haverok.
S igen vannak olyan emberek, akik nemhogy az energiádat, de az életkedvedet is el tudják törölni.
Egyre szókimondóbb új énemmel meg elküldöm az ilyen embereket.
Meg kell szüntetni a problémákat és akkor nincs mit tartogatnod magadban s lelkizni a 4fal közt.
Túl esel rajta.
Onnan pedig egyenes út.
Mély lelki dolgokról ritkán szetetek beszélni akkor is olyanokkal akik vágják a dolgokat, de kevés az ilyen ember.
Azt tapasztalom én is hogy van aki csak magáról szeret beszélni,figyelmet,törődést követel és már ha csak távolról rá gondolok feszültté válok. Mellőzni kell a társaságukat.
E kérdés arról szól, hogy ki add a lelked, édzelmeid másoknak, és megértést kaohass, adhass..
Ha ez nem lenne, akkor is fizikai képtelenséget mondasz. Minden létező a szeretet szórásáért, megosztásáért él. Te csupán nem ismered magad s nagyon torzult lettél.
Én imádok ezekről beszélni, ha persze alkalmas. Persze kevés ilyen van.
A létző nem szereti, ha ráerőltetnek valamit, ami nem belső vágya. Ez is olyan, amiben egyezzel minden mással ami létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!