Ki érzi ugyanezt rajtam kívül?
Utálok az érzelmeimről beszélni,meg lelkizni. Megvetem azt. Nem bírom elviselni,azokat,akik mindig azt várják,hogy más t mutassak,mint amit érzek("maszkot viseljek"),kiborít az ilyeneknek a jelenléte is. Amikor egyedül vagyok,örülök,hogy senki nem zargat a hülyeségeivel,hanem végre békén hagynak.
Bizonyos emberek teljesen lefárasztanak,miközben ők meg ezáltal jutnak energiához és olyan,mint hogyha leszívta volna az összes energiámat,ami addig volt.
Az érzelmeimről én se szeretek csak úgy bárkinek beszélni, bár 1 ember sincs akinek beszélnék róluk.
Alapvetően az embereket és a társaságot utálom, nem az érzelmeket :v
Ezért vagyok én Bp.-en remete.
Mondjuk az utolsó mondatodban szereplő embertípus az az energiavámpír. Még a "normális" emberek sem kedvelik őket.
Ha annyira utálnál az érzelmeidről beszélni és lelkizni, ez a kérdés nem lenne most itt :D
Én úgy gondolom, a te problémád az, hogy nincs olyan személy körülötted, akinek szívesen megnyílnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!