Van ilyen ember rajtam kívül a korosztályomon belül?
Használok ékezeteket, nem vagyok plázacica, se felszínes. Nem a külső érdekel. Nem teszem szét a lábam egy pár napos kapcsolatban (és egyelőre még máskor sem). Tudok normálisan fogalmazni, használok ékezeteket. Szeretem a sötét, komor helyeket, képeket, könyveket, verseket. El szeretnék érni valamit az életben. Nem élősködöm a szüleimen és nem várom el hogy mindent megkapjak. Amint tudok elkezdek dolgozni (először nyáron, aztán hétvégenként).
15/L
" Nem teszem szét a lábam egy pár napos kapcsolatban"
Elég durva manapság hogy ez már hihetetlennek hangzik egy 15 éves lány szájából.
Vannak sok ritkaságok, csak egymásra kell találni. Én is ismerek 18 éves nőt aki teljesen normális, tud gondolkodni, és vár az igazira mielőtt bárkinek csak úgy oda adná magát. A körülötte lévő emberek meg senkik, ezért szív miattuk sokszor.
5! nem kell lehurrogni
máshol úgyis kapja a ganéjt
itt legalább megdícsérhetsz egy normális lányt
ne legyél fukar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!