Mit tegyek, hogy ne lássák rajtam az emberek, hogy szomorú vagyok?
Egy zseni vagy!
Tudod milyen rossz az, ha valaki szomorú, de mivel nem bőg látványosan, nem panaszkodik és nem sajnáltatja magát, szóval az ilyen emberi érintkezések, beszélgetések során nem a saját problémáit nyomatja, vagy ha el is mondja nem olyan tragikusan, akkor mennyire lazán veszik az emberek? Mintha nem is lenne semmi gondja, sőt még rá is pakolná más a saját kis miniatűr problémáit, mert más viszont tudja magát sajnáltatni...
Na hát nem vagyunk egyformák, mindenkinek vannak gondjai, ami miatt szomorú lehet, és ennek súlyát egészen eltérően veszi mindenki.
Én pl nem sajnáltatom magam, és nem látszik rajtam többségében, ha szomorú vagyok. De időnként rosszul esik, hogy ha még a másik személy tudja is, hogy épp milyen nehéz az életem, akkor is a saját kis semmi bajait sorolja, és még tőlem vár segítséget...
Ez sokkal rosszabb érzés, mint az ellentéte, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!