Furcsán néznek az emberek arra, aki csak úgy mosolyog? Te furcsán nézel egy idegenre az utcán, ha mosolyog csak úgy?
Figyelt kérdés
Azt mondják aki mosolyog az boldog, annak jobb a kedve, és kevesebb stressz éri.
Én szeretek mosolyogni, valahogy mindig a jó doklgok jutnak eszembe ha mosolygok. De félek, hogy az emberek netán furcsán néznek rám az utcán, tömegben, bárhol, ha csak úgy mosolygok a semmiért.
Te furcsálod azt, ha valaki csak úgy mosolyog az utcán, buszon, boltban, orvosnál?
Vagy nem ciki? Nem fognak kinézni emiatt?
A többi ember mindig mogorván néz, és nem akarom, hogy beszóljanak, ha valakire ránézek, és mosolygok.
Kell ettől félnem?
2013. szept. 22. 20:57
1/7 anonim válasza:
Ugyanez a problémám...én leszarom más mit gondol hogy te is tegyél így:D
2/7 anonim válasza:
Elsővel értek egyet, bár én sajnos nem követtem ezt a jó tanácsot. Amúgy egy normális kiegyensúlyozott embert nagyon nem érdekel hogy te miért mosolyogsz, a kekeckedők meg akkor is megszólnak ha szomorú képet vágsz. :)
3/7 anonim válasza:
Én vigyorgok néha, mint a tejbetök. Van, aki visszamosolyog.
4/7 anonim válasza:
ha be vagyok állva én is mosolygok
5/7 anonim válasza:
Ha valaki rám mosolyog a buszon visszamosolygok :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez még önmagában nem fura :)
7/7 Kései Sirató válasza:
Nem fura, sőt nagyon jó dolog, a vidámság jó irányba befolyásolja az egészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!