Van rajtam kívül másvalaki is aki ilyen?
Imádom a sötét, elvont, depressziós dolgokat, magát a sötétséget. Szeretek elhagyatott helyeken mászkálni. Imádom az éjszakát, a telet, a hideget. Szeretem a sötét színeket, szinte mindig feketében járok.
Érdekel, hogy más is van-e így ezzel a korosztályomon belül.
15/L
Igen, a tinik nagyrésze ilyen.
Belépsz facebookon tumblr-os oldalra megtalálhatod az olyan tinilányokat akik pontosan ugyanolyanok mint te.
Addig fogod szeretni, míg egy szatír jól egyszer meg nem kerget.
Onnantól kezdve, amikor sötét van, ki sem mersz nézni az ablakon.
Csak kergessen meg egy beteg ember...
18 vagyok, de én is el tudok veszni a varázsában.
A teljesen darkos korszakot már elhagytam, most majdnem minden stílus művészi értékét elismerem és tudok azonosulni vele, persze lelki állapottól függ, de esélyes, hogy a sötétségből született kincsek maradnak a kedvenceim még jó hosszú ideig.
Az "elvont" szó használatával azért vigyázz, ma már nagyon elcsépeltnek számít, amit nem lehet komolyan venni, tekintve, hogy minden második Tumblr poszt alá ki van hashtagelve. :)
Egyébként elég gyakori a tizenéveseknél a sötétségkedvelés, pózerszinten, az előző támadó válaszolók is (gondolom) emiatt írták azt amit, divat lett, mert valakinek a fekete ruhatára és az, hogy Manson számokat posztol minden létező közösségi oldalra jelenti a sötétség imádását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!