A felnőtteknek és huszonéveseknek miért az a szimpatikus ha egy fiatal felnőtt úgymond beáll a "sorba"?
Ha körül néz az ember, többségben olyanokat láthat aki tipikus szép fiús, csajoknál meg dívás, a szülők mindig mondják is az ilyenekre hogy gyönyörű vagy gyerekem....
Én azok közé tartozok akiket ravasz rossz arcúnak mondanak, és a legtöbb szülő nem engedné a gyerekét velem lógni, még így felnőttként sem.
Bár tudnék én is jó arcú, frissen borotvált nők kedvence lenni, de nálam nem jön be ez a vonal.
Továbbá annak is örülök hogy sokan nem bújnak be a seggembe két hét után, mint sok más ismeretségben.
XDDDDD.
Minden tiszteletem kèrdező!
Mert mindenki meg akar felelni mindenki másnak.
Azzal hogy a gyerekük megfelel mindenki másnak, úgy érzik ők jó munkát végeztek a gyereknevelésben, és megnyugodnak, hogy nem tartják őket rossz szülőnek.
És mert ugye, ha beállnak a sorba, azzal engedelmeskednek is.
A tanárok ezért imádják a jófiúkat, mert azt csinálják amit a tanár mond, megfelel neki.
"ravasz rossz arcúnak mondanak"
Bocsi, de írtózom az ilyen emberektől. Nem ettől leszel más vagy egyéniség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!