Hogyan kezdhetnék neki az írásnak?
Borderline személyiségzavaros 17 éves fiú vagyok.
Állítólag a személyiségzavarom miatt kreatív vagyok és igazából azt én is észrevettem magamon, hogy tényleg lemerek/letudok írni olyan dolgokat egyfajta furcsán humoros módon, amelyeket mások nem.
És igazából szeretek is írni, mert a beszélgetés nem az erősségem, írni pedig olyan egyszerű.
Viszont fogalmam sincs, hogy mit írhatnék.
A forgatókönyv/regény/dráma írása nem annyira jön be, ahogy a verseket is csak olvasni szeretem, de írni nincs türelmem.
Általában a véleménykifejtő dolgok viszont nagyon jól mennek, de annyi önjelölt kritikus van már az interneten, hogy cikinek éreznék ezzel foglalkozni.
Ráadásul az is kérdés, hogy ha ezeket szeretném másoknak megmutatni, akkor mit tegyek? Az ismerőseim előtt szégyellem, de anonimként 0 követővel pedig lehetetlen lenne bárkit is ráfanyarítani.
Az írás receptje nagyon egyszerű:jön a téma, többnyire magától,még a megfelelő formát is adja magának.Röviden ennyi.Nem kell törekedni MINDENÁRON a művészi értékre, sem mások elismerésére.Különösen, ha -ahogy mondod- önjelölt kritikusokról van szó.Az a tökéletes, ha valaki azért ír, mert nem tud nem írni.
És ír , alkot magának vagy inkább csak azért, hogy az adott műalkotás is legyen.
Én író vagyok, volnék-nem tudom, milyen a kapcsolatod az irodalommal, de ha akarod, megpróbálhatok segíteni.
Hát, nem tudom. Én bipoláris vagyok, jól is megy sok minden, de ezek közül csak azt csinálom, amihez kedvem is van :D
Te nem tűnsz így első olvasatra annyira lelkesnek, akkor miért akarod erőltetni?
Egyébként annyi a dolgod, hogy leülsz és írsz. Se több, se kevesebb. Eleinte még kicsit bénácska lesz, mindenki kezdi valahol, de igen hamar bele fogsz jönni.
Nekem már baromi hosszú regényem van, de én szó szerint nem mutatom meg senkinek, az a személyes játszóterem, a saját gondolataim. Nem kiadásra, nem mutogatni készült :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!