Mit kezdhetnék magammal?
Te egy méretes f#sz vagy. Részvétem a szüleidnek.
Az emberek többsége semmivel sem okosabb nálad, de van bennük annyi gerinc, hogy elmennek dolgozni, és nem másokon élősködnek, mint egy parazita.
Az a probléma, hogy 26 évesen nem itt kéne tartanod, hogy otthon laksz, de még az sem baj. Még az ételt és a lakhatást is ők finanszírozzák neked. Itt nem a megfelelésről van szó. Itt arról van, szó, hogy neked ez így kényelmes és tetszik is, hogy eltartanak.
Meg mi az, hogy te nem fogsz robotolni 120k-ért, ember. Szakma, diploma, nyelvtudás nélkül mit akarsz? Ne nevettesd már ki magad. Nem fogsz így havi fél millát keresni sehol, nehogy azt hidd. Még saját magadat sem tudod eltartani.
Én is mondhatnám, hogy a tesómnak könnyebb, mert okosabb és talpraesettebb nálam. Mégsem hisztizek, hanem küzdök, kaparok és csinálom a dolgom. Az meg, hogy alapfokon nem tudsz angolul, miközben édesanyád egyetemi oktató. Ennyi idő alatt simán meg lehetett volna, még akkor is, ha nem vagy jóeszű és fogékony az ilyen dolgokban. 21. század, ott az internet.
Ki lehet menni külföldre mosogatni egész jó kis summáért és még szakma sem kell hozzá, de igazából ez is akarat kérdése. Már rég megpattanhattál volna otthonról, de valószínűleg nem is akarsz semmit csinálni. Gondolkozzál el ezen. Nem mindig másban van a hiba. Ezt a megfelelési kényszert meg vetkőzze le minden felnőtt, könyörgöm. Én elhiszem, hogy nem könnyű megfelelni ilyen családi háttér mellett, de ha fejre állnak sem tudnak mit tenni a szüleid.
Jaj elnézést nagyságos úr....
Miért mit gondolsz mindjárt 500ezer forintot fogsz kapni?
Főleg érettségivel és 0 munkatapasztalattal. Apád lennék én már rég kiraktalak volna. Elmondom neked ezzel a hozzáállással nem fogod sokra vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!