Gondom van a mindennapi élettel. Mit kezdhetnék magammal? (16/F)
Figyelt kérdés
Társaságban nagyon gyakran elbambulok, nem tudok követni egy beszélgetést, nem tudom megoldani a konfliktusokat, visszaszólni másoknak. Nem is beszélve arról, hogy nagyon ügyetlen vagyok. Akár sportokról van szó, akár természetes fizikai kontaktusokról. Nem voltam ám mindig ilyen. Mi a gond velem? Mi okozza ezt?2017. máj. 22. 15:57
1/7 anonim válasza:
"Társaságban nagyon gyakran elbambulok, nem tudok követni egy beszélgetést"
Mikor felkelsz már akkor dobj be pár espresso-t.
Nem viccelek, ez full komoly.
3/7 A kérdező kommentje:
kb úgy minden
2017. máj. 22. 16:44
5/7 anonim válasza:
de mit szeretnél??
Szerintem nem gond semmi sem, amit leírtál.
Egy konfliktusban az ignorálás a leghasznosabb. Nem kell tudni visszaszólni.
Társaságban elbambulsz: ezzel max az a gond, hogy minek jársz olyan társaságba, ami nem érdekel? Keress téged érdeklő elfoglaltságot!
Ügyetlenség pedig csak gyakorlás kérdése. Esetleg szorongásé, de arról nem volt szó, úgyhogy gondolom nincs
6/7 A kérdező kommentje:
nem mennék olyan társaságba ami nem érdekel de az osztálytársaimat, meg hogy kik járnak a sulimba azt nem tudom megválogatni. az ignorálással pedig az a gond hogy emiatt nem tartanak elég tüzesnek vagy nem is tudom. és a csajoknál is rontja az esélyeimet ha nem látják rajtam hogy ki tudok állni magamért.
2017. máj. 22. 17:09
7/7 anonim válasza:
Senki se látja...
A csajok sem. Főleg akik nem is ismernek.
Alaptalan a félelmed. Túlgondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!