Akik művészetben próbálnak érvényesülni, miért tartják relevánsnak az amatőr oldalakat?
Figyelt kérdés
Persze addig rendben van, hogy érdekli őket mások véleménye, és ezért föltöltik pl. a verseiket különbözőhelyekre. De azért a poet.hu nem számít publikációnak szerintem. Én sose használtam, de épp azért, mert nem különösebben adok azokra a kommentekre és hasonlókra, hiszen honnan tudhatom, hogy nem egy hozzám hasonlóan amatőr valaki kommentel? Itt is észrevehető, hogy valaki kitesz egy gagyibb verset, és kapásból sokan odaírják, hogy milyen remek alkotás. Tudom, hogy nagyképűnek hat a kérdésem, és most meg fogom kapni, hogy én talán jobbat írok-e, de aki komolyan gondolja ezt a dolgot, miért nem nevez novellapályázatokra (vannak ingyenesek is), vagy miért nem küldi be egyszerűen mindenféle folyóiratoknak, pl. az Apokrifnak, ahol külön örülnek is, ha kapnak anyagot, de még sorolhatnánk ezeket? Az semmi pénzbe nem kerül.2017. nov. 23. 11:33
11/13 A kérdező kommentje:
9-es, köszi az intelligens, érdekes választ.
2017. nov. 23. 18:30
12/13 anonim válasza:
OFF: Hónapok óta most látok először intelligens, művész embereket ezen az oldalon. Meg is lepődtem, hogy egy ilyen témát miért itt próbálsz kitárgyalni, egy semmilyen témára nem specializálódott fórumon, ahol senki nem ért semmihez igazán.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem tudom, hol tárgyaljam ki, nem a barátaim véleménye érdekelt, hanem nagy általánosságban másoké.
2017. dec. 10. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!