Csak én látom úgy, hogy a YouTube-on minden amatőr énekest kötelezően dicsérnek?
Ez gyakori jelenség. Olyanok vannak a Youtubge kommentelői között akik alapvetően nem értenek a zenéhez, ezért csak szélsőséges érzéseik vannak vele. Vagy nagyon imádják, vagy húzzák, hogy mekkora szar. (Általában, ha fullos csaj vernyog, vagy szép pasi vinnyog, azt imádják.) De mellette vannak olyan, egyébként zseniális magyar zenészek, akik a VérIstvánka youtube rétegtől csak a savat kapják. Akinek van egy kis füle annak viszont a bokája mellett koppan az álla.
Az internet nem egy igazságos hely.
Ez nem csak énekesekkel van így interneten, hanem bármilyen mūvészeti ággal, amatõr “irodalom”, “költészet”, “film-fotó mūvészet”, “képzõ mūvészet”, akár a leggyakoribb internetes “modellkedés”.
A kommentelõk õket azért dícsérik, mert legalább megpróbálták, ahogy mondani szokás “legalább mozgott aznap valamit”.
Attól, hogy megdicsértek valakit, te hol látod, hogy pont õk szídják azt, aki híres? Lehet hogy mindenkit dícsérnek, kívétel nélkül, akár híres, akár amatõr.
Szerintem ezen nem kell leakadni, híres embereket többen dicsérnek, aki meg nem teszi, az arra gondol, hogy nem kell mert a valódi tehetség “úgyis tudja magáról”, és nem szorul dicséretekre. Nem az internetes fröcsögés és komment fogja meghatározni úgysem senkinek az értékét, sajnálom, ha neked igen.
"Attól, hogy megdicsértek valakit, te hol látod, hogy pont õk szídják azt, aki híres? Lehet hogy mindenkit dícsérnek, kívétel nélkül, akár híres, akár amatõr. "
Ebben igazad van, kár hogy az utolsó mondatod 2. része ilyen személyeskedőre sikerült.
egyébként azt általánosítva mondtam
azt meg nem hiszem, hogy csak arról szabadna kérdést feltenni, ami meghatározza az életem. elég nagy baj, ha valaki csak azon gondolkodik el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!