Ti is utáljátok hogy egymást eltaposva, átverve, lenyomva, mások kárára próbálnak érvényesülni az emberek?
Azt ugye tudod, hogy a patkány megeszi a fajtársait, ha nincs elég élelem? És a "mint patkanyok a süllyedő hajón" mondás sem véletlen.
Amúgymeg csak azt lehet eltaposni, aki engedi.
Alapvetően nem a másik eltaposása lenne a cél, csaj sajnos így "kényelmesebb" az emberek többségének, még annak is akin átgázolnak.
Sokan juthatnának fentebbre, lehetne több tudásuk, jobb állásuk...csak egyszerűbb egy helyben ülni és mindenkit hibáztatni a gazdagokat, a főnököt, a kollégákat, a kormányt, az EU-t, a jobb oldalt, a bal oldalt, a csillagos eget.
Szerintem már akkor előrébb lennénk, ha mindenki a maga életével foglalkozna. És ezzel nem azt mondom, hogy szemellenzővel kell élni. De nem azt kellene nézni, hogy a másiknak hogyan lehetne rosszabb, hanem azt, hogy mit kell tennünk azért hogy nekünk jobb legyen.
# 4
Országunkban csak úgy lehetsz jobb-jobb helyen, ha elgáncsolod a másikat.Mivel a helyeket betöltik a csókosok és csak úgy lehet helyére "állni"...
Látod a közértes mutyikat például...
Minden cégnél a fejeseken múlnak a dolgok, ha gerinctelenek, akkor csak azon úton jutsz előre-elvárás.Nem sok cég van, ahol a "tisztességes ház" táblát kirakhatnák...sajnos a parlament faláról is leesne...
Szóval, fejétől bűzlik a hal...
Egyszer tévedésből sokat figyeltem jó emberekre, kis idő után úgy éreztem, hogy a legtöbb ember jó. Később szerencsére találkoztam rosszakkal is, így végre tudom, hogy a legtöbb ember rossz. Így van, vagy nem így van?
Azt tápláld, amit növelni szeretnél! Amint ott az ideje, hogy a másik oldallal is foglalkozz, tudni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!