Ti is utáljátok ezt?
Válaszolok 1-1 kérdésre normálisan, valaki előttem el baromkodja csak meg hülyeséget ír, én meg elmondom rendesen, részletesen kifejtve a véleményemet (a választ) és néha még egy kösz te g**i vagy hasonlókat sem írnak.
Pedig mindenre tényleg normálisan válaszolok meg hogy biztos legyek benne, utána is nézek és még engem szavaznak le. :/ Aki meg egy f***fej, azt meg húzzák felfelé, meg a kérdező is szinte csak arra válaszol.
Régebben kicsit zavart, most már nem érdekel. Ha látom, hogy a kérdezőt tényleg a válasz érdekli és minimálisan értelmes, akkor válaszolok. Ha azt látom, hogy csak megerősítést akar a saját kis lelki világának, akkor nem írok semmit.
Mindenesetre jó lenne valami normálisabb pontozási rendszer. Én is láttam jó pár tényleg normális választ, amit teljesen lepontoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!