155-160cm-es lányok! Ti mit gondoltok arról, hogy alacsonyak vagytok? Szeretitek vagy utáljátok?
Ja, igen, volt a kérdésnek egy másik fele is.
Nem gondolom, hogy a 160 cm alacsony, és nem akarok magasabb lenni, sosem tetszett a magas.
Szerintem 152-ig bezárólag alacsony valaki.
153-167-ig átlagos, 168-tól magas.
Mivel nincsen magas ember a tágabb családban sem, nekem mindig az a benyomásom a magasabbakról, hogy idegenek, nem idevalósiak, valami idegen vérűek.
Na akkor en meg a te kepzeletedet is alulmulom, 150 cm vagyok :DD
Egyetlen dolog miatt faj a szivem, hogy soha nem lehetek stewardess, pedig a repules kis tulzassal az eletem ertelme :((
Nem mondom, hogy sosem zavart. Gyerekkoromban sokat terrorizaltak miatta, addig egyenesen gyuloltem, hogy ilyen kicsi vagyok, ertektelennek ereztem magam miatta. Ez a kozepiskolaig ki is tartott. Onnantol azonban egyszeruen megtanultam elfogadni, hogy ez van, en ilyen vagyok. Most mar sokkal pozitivabban fogom fel, nem mondom, hogy imadom, de szamomra szimplan semleges dolog. Es nem sertodok meg a humorizalason sem, amig normalis kategoriaju, sot en is szoktam viccelni az alacsonysagommal :)) a mindennapi eletben egyebkent nekem semmilyen hatranyt nem okoz, talan annyit, hogy sajnos igenis MINDIG hangosabbnak, hatarozottnak kell lennie egy ilyen pici lanynak/nonek, kulonben hajlamosak ra, hogy ne vegyek komolyan. De ezt en mar megszoktam. Ezen kivul tenyleg semmi gondom nincs vele, az emberek sokszor udvariasak, villamoson, metron, koncerten eloreengednek, buszon, boltban is mindig talaltam olyat, aki segitett elerni a leszallasjelzot/felso polcot. A cikizes pedig max az eretlen kisgyerekek koreben van jelen, kb. 12 eves korig. De azok rendszerint a magasakat, kovereket, sovanyakat, szeplosoket, szemuvegeseket, fogszabalyzosokat stb.-t is kicsufoljak.
8: Én elmondanám, hogy gyerekkoromban mindig a magasak közé tartoztam, és 12 évesen megálltam a növésben, és 14 éves korom után kezdtek lehagyni a növésben a társaim - már akik.
Az emberek fele nem magasabb nálam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!