Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 155-160cm-es lányok! Ti mit...

155-160cm-es lányok! Ti mit gondoltok arról, hogy alacsonyak vagytok? Szeretitek vagy utáljátok?

Figyelt kérdés

2016. jún. 30. 16:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10, nem kotekedesbol, de ezt miert celzottan nekem irod? Tenyleg nem ertem, en nem irtam se a magasakrol, se az alacsonyakrol se kifejezetten jot, se kifejezetten rosszat.
2016. jún. 30. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Mert Te írtad, hogy gyerekkorodban mindig terrorizáltak azért, mert alacsony voltál.

Hozzá akartam fűzni ehhez azt az infót, hogy úgy is lehet felnőtt korban 150-160 centinek lenni, ha gyerekkorodban végig magas voltál.

:)

2016. jún. 30. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Ja ertem, ez vegul is igaz :) nekem is van ket volt osztalytarsnom, akik mar 10 evesen 155 cm korul voltak, de szinten olyan 12 eves korukban megalltak. Most 162 cm mindkettojuk.

Ja es a kerdezonek mondanam, hogy teljesen normalis eletet elnek ok is, mint minden egeszseges ember. Alacsonynak lenni nem betegseg, csak meg kell latni a jo dolgokat, kihozni a legtobbet a helyzetedbol. Ez csak rajtad mulik, ha mosolyogsz, a vilag is visszamosolyog :)

2016. jún. 30. 19:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 160 cm-es nő abszolút nem alacsony,az már átlagosnak számít:) Én 158 cm vagyok,és bár voltak periódusaim,amikor mindent megadtam volna egy + 10 cm-ért,de most jelenleg teljesen megvagyok elégedve ezzel.
2016. jún. 30. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!