Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen bunkók manapság...

Miért ilyen bunkók manapság az emberek?

Figyelt kérdés

Bárhova megyek ezt tapasztalom: az emberek rohadtul szemetek, kétszínűek, és bunkók.

A munkahelyemen a főnök és a munkatársak, az orvosi rendelőben az orvos, az iskolában a tanár, a szomszéd, és még sorolhatnám.

Vagy például ha hívok egy szakembert, mondjuk egy villanyszerelőt vagy festőt, akkor az is bunkó, de szerintem az is csoda, ha egyáltalán találok ilyet. Ugyanis múltkor csaknem 25 villanyszerelő telefonszám felhívása után találtam szakembert, aki el is jött, és meg is csinálta. Ennek fele nem vette fel a telefont, a másik fele az pedig megígérte hogy jön, de nem jött...

2017. nov. 9. 14:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek a hármassal. :) Ha te saját magadat megváltoztatod, azzal könnyen megváltoztatod mások életét is. Próbálj ne arra koncentrálni, hogy a másik ember bunkó, hanem törekedj arra, hogy te ne legyél az és akkor pozitív dolgokat fogsz magadhoz "vonzani".
2017. nov. 9. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Az egész világban ilyenek mert elegük van hogy, a tolvajokat,gyilkosokat védik a tőrvények.Akki meg dolgozik az nincs megbecsülve sött még le is nézik mert nem csal.Rádásul nyilvánosan csinálják ezzek a bünözök vagy szerinted amelyik nő be mutatot az elnöknek másnap meg ki rugták az rendben van.De most meg az embercsempészeket támogatják nagy erőkel ki ne lenne bunko ilyen világban.
2017. nov. 10. 10:55
 13/13 anonim válasza:
Sajnos ez megy manapság,én pl.egy kérdést se tudok itt feltenni anélkül,hogy legalább egy retardált ne jönne okoskodni...
2017. nov. 11. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!