Manapság az emberek miért bántsák a földön fekvőt is?
Láttam nem egy verekedős videót, nem értem hogy miért kell a földön megtaposni a fejét, megrugdosni, megütni ? Hisz eszméleténél sincs. Tényleg szinte sokan megakarják ölni.
Én ilyet max akkor tennék ha nagyon nagy bűnt követ el ellenem, de egy sima összeszólalkozás miatt nem.
Ha bírnád :D
Szerencsére nekem több éves küzdősport tudásom van, szóval nem félek az ilyenektől.
"Szerencsére nekem több éves küzdősport tudásom van"
Az nem árt. De utcai verekedési tapasztalatod is van? Kicsit más tud lenni, mint a teremben a haverokkal.
Meg ugye penge ellen nehéz hasfalra meg combra gyúrni.
Hát birkózok meg bokszolok, szóval a rúgás az nem megy :)
Persze nem azt mondom hogy fegyveres támadót elvernék, de fegyvertelen-képzetlen embert azért igen. Akár több ellen is, max 2-3, de azért oda szerencse kell. Az átlagember még a kezét sem bírja fenntartani. Persze óvatosnak kell lenni.
Volt hogy verekedtem utcán, egyszer 1 ember ellen, az sima ügy volt. Egyszer 3 ember ellen, na az nehéz volt, én sem vertem le őket, de ők sem engem. Kptak rendesen, de ott én is. Ha csak 1 nek lett volna fegyvere, vagy tudása akkor nekem annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!