Mi lehet az oka annak, hogy manapság eggyátalán nem közvetlenek az emberek?
Egy olyan rohanó világban élünk amit a gazdaság irányít és nincs idő az igazi emberi értékekkel foglalkozni.
Zárkózottak lettek az emberek, teljesen elidegenedtek egymástól. Én fiatal lévén (26) mégis szeretek beszélgetni, bár erre főként az idősebb korosztály a vevő. Amikor vidéken vagyok akkor nem gond, Pesten meg az idősekkel beszélek a buszon, villamoson, bárhol.
1-és válaszát osztom. Nem igen van idejük az embereknek, aki rohan, az pedig szerintem egyszerűen nem foglalkozik azzal, hogy beszélgessen.
Bár én speciel azért nem szólítok le embereket, mert félénk vagyok. Van, aki alapból is zárkózott, de tény, hogy a többség még mindig nem az. Mondjuk néha velem előfordult már, hogy csak úgy beszélgetésbe elegyedtem valakivel (idős(ebb)el, és ő kezdeményezett.)
Ha olyan a szituáció, akkor az extrovertáltak közvetlenek, mert nekik erre van igényük.
Ez mindig is így volt. Nem változott annyit a dolog... max nagyobb figyelmet kapnak az introvertáltak, az anonimitás miatt
Én mondjuk sosem vágytam arra hogy idegenek beszélgessenek velem. Alapból elvagyok egyedül, munkahelyen, suliban pont elég volt mindig a társaság.
Azt meg kifejezetten nem szeretem ha az utcán szólítanak le. Főleg hogy Pest azért más világ, általában ha valaki leszólít az vagy lejmolni akar, vagy rám akar sózni valamit amit nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!