Budapesten az emberek mennyire közvetlenek?
Csak azért kérdem, hogyha vidékiként próbálnak barátkozni fenn Pesten, akkor globálisan mi jellemző, mert nem jókat hallottam.
De köszi :)
változó de szerintem inkább mogorva zombik.
általában arra számíts hogy keresztültapos rajtad mindenki akár szó szerint is. itt mindenki rohan, senki nem ér rá senkire, tehát ismerkedni inkább a deák tér környékén lazuló fiatalokkal lehet, meg szórakozóhelyeken. csak ott már balhé is van. pl agyontapossák egymást, aidses tű, italba csempészett drogok....
Vannak itt sokan normálisak, kedvesek csak nem az első szembejövővel kell próbálkozni. :) Általában tényleg lökdösősek, sietős mindenkinek. Áll bent a villamos, bent egy gereblyenyél nem fér már el, de még tolakodik befele az ajtón, pedig mögötte már jön a másik szerelvény... Meg a metró a másik, mozgólépcsőn azt veszem észre, hogy minden 3. ember dobog lefelé, szalad le a lépcsőn, hát az isten b*szná már meg a pofáját, 2 percenként jár az a rühes metró. Ha meg valahol elbotlik, borul az egész mozgólépcső, még ő lenne felháborodva.
Szóval az ilyeneket nem bírom, tudom, hogy nagy a tömeg, de legyünk már egy picit tekintettel egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!