Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Budapesten az emberek mennyire...

Budapesten az emberek mennyire közvetlenek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanannyira, mint vidéken, itt is van ilyen is és olyan is.
2014. febr. 3. 17:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdem, hogyha vidékiként próbálnak barátkozni fenn Pesten, akkor globálisan mi jellemző, mert nem jókat hallottam.

De köszi :)

2014. febr. 3. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Barátságok itt is vannak, szomszédok között is, de az igaz, hogy nem mindenki olyan közvetlen, mint a vidéki emberek, de aki akar, az megtalálja azokat, akikkel jó kapcsolatban lehet.
2014. febr. 3. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:

változó de szerintem inkább mogorva zombik.

általában arra számíts hogy keresztültapos rajtad mindenki akár szó szerint is. itt mindenki rohan, senki nem ér rá senkire, tehát ismerkedni inkább a deák tér környékén lazuló fiatalokkal lehet, meg szórakozóhelyeken. csak ott már balhé is van. pl agyontapossák egymást, aidses tű, italba csempészett drogok....

2014. febr. 3. 17:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Fain! Akkor ott se igen kötök túl mély ismeretségeket :)
2014. febr. 3. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
ha értelmes ember vagy, akkor nem. inkább budapest környékiekkel kell ismerkedni. legalább is én nem vagyok az eszetlen bulizós-drogozós fajta, nem érzem jól magam az átlag pestiek közt. a számomra fontosabb emberek egyike sem pesti. egyszerűen ők már nagyvárosi emberek, nekik más az élet. teljesen egyformák, agyatlanok és fogyasztókká nevelt lények. itt kikérik maguknak, de egy igényesebb ember azért észreveszi a különbséget.
2014. febr. 3. 17:43
 7/8 A kérdező kommentje:
De én nekem Pesten lesz csak lehetőségem rá :(
2014. febr. 3. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Vannak itt sokan normálisak, kedvesek csak nem az első szembejövővel kell próbálkozni. :) Általában tényleg lökdösősek, sietős mindenkinek. Áll bent a villamos, bent egy gereblyenyél nem fér már el, de még tolakodik befele az ajtón, pedig mögötte már jön a másik szerelvény... Meg a metró a másik, mozgólépcsőn azt veszem észre, hogy minden 3. ember dobog lefelé, szalad le a lépcsőn, hát az isten b*szná már meg a pofáját, 2 percenként jár az a rühes metró. Ha meg valahol elbotlik, borul az egész mozgólépcső, még ő lenne felháborodva.

Szóval az ilyeneket nem bírom, tudom, hogy nagy a tömeg, de legyünk már egy picit tekintettel egymásra.

2014. febr. 4. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!