Miért ilyen bunkók manapság az emberek?
Figyelt kérdés
Bárhova megyek ezt tapasztalom: az emberek rohadtul szemetek, kétszínűek, és bunkók.
A munkahelyemen a főnök és a munkatársak, az orvosi rendelőben az orvos, az iskolában a tanár, a szomszéd, és még sorolhatnám.
Vagy például ha hívok egy szakembert, mondjuk egy villanyszerelőt vagy festőt, akkor az is bunkó, de szerintem az is csoda, ha egyáltalán találok ilyet. Ugyanis múltkor csaknem 25 villanyszerelő telefonszám felhívása után találtam szakembert, aki el is jött, és meg is csinálta. Ennek fele nem vette fel a telefont, a másik fele az pedig megígérte hogy jön, de nem jött...
2017. nov. 9. 14:38
2/13 anonim válasza:
Amíg éjjel-nappal budapest, valóvilág, x-faktor és még sorolhatnám mi megy a tévében, csodálkozol?
3/13 anonim válasza:
Kedves kèrdező. Tèvedèsek sorozatát èled át kint ès bent egyszerre. Ne így èrtelmezd ezeket a dolgokat mert te vonzod magadhoz az ilyen embereket aztán megint panaszkodsz ès mègtöbben jönnek. Aztán bele fogsz őrülni, magadra sem fogsz ismerni. Rossz èrzèsek nevèben fordítod jelenleg a tèged èrintő esemènyeket. Olyan a nèzőpont amilyen az èrzès, ès valahogy a nèzőpontok mindig bizonyítèkokkal látnak el, hogy továbbra is higgy bennük. Szerinted ez nem furcsa? Tènyleg. Lehet hogy valójában akiket felhívtál ès nem vettèk fel be voltak táblázva ès pont dolgoztak. Akik pedig azt mondták, hogy mennek ès segítenek neked, nekik esèlyes, hogy valami közbejött. Emberi dolog. Ne könyvelj el mindenkit egyből bunkónak ès hidd el kevesebb bosszúság èr. Ja ès kevesebb bunkóval találkozol. ;)
4/13 anonim válasza:
Ugyan , 80as 90es években nőttem fel , ugyanez ment . Szemedbe hízelgés menőzés na figyu seccperc alatt megoldjuk vagy csak szólj jövök ha kell . Aztán a kifogás meg a lekoptatás lett a vége . Média és a mozi ezt csak fokozza reklámozza . Üzletekbe akkor is tolongtak , nem tudtak közlekedni és ha úgy jött ki akár fizettél zsebbe nem kaptál jobb árut gyorsabb kiszolgálást stb . Akkor nyíltan elintézett a tanár vagy a párt embere korrupt rendőr mert nem volt leleplezés sem rejtett kamera meg több pártra szakadás .
5/13 anonim válasza:
Ugyanezt kérdezem detto gimiben 19F
6/13 anonim válasza:
Mert erős a csordaszellem s kevés az egyéniség, aki vállalja magát;)
7/13 anonim válasza:
Oké, oké... leirtad, higy Te hol mennyi bunkoval talalkozol... de miert bunkok?
8/13 Lazy Lover válasza:
2 pont azt akartam írni én is
9/13 anonim válasza:
Velem mindenki kedves . Tanár imád, az orvos normális hangnemben beszél velem, az eladók átlagosak, de nem bunkók. Sztem veled van a baj.
10/13 anonim válasza:
Velem csodák törtènnek kb. Olyan dolgok amik nem lehetsègesek a logika szerint. Nem rèszletezek mert úgysem hinnè el senki ès talán jobb is. Ezèrt írtam azt a hosszú szöveget ami így vègződött: "Ja ès kevesebb bunkóval találkozol. ;)" nem vèletlen írtam le amit tapasztalatból tudok. Valaki mègis lepontozott mert ugye róla is szó volt. Ő a rossz èrzès. Olykor èsz ès önbizalom de rossz èrzès. Mègis kinek lenne igaza ha nem az "èn-nek"? :) tudomanya legfelső határa önmaga igazolása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!