Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők tényleg erőszakként...

A nők tényleg erőszakként élik meg a bunkó bepróbálkozást bunkó bepróbálkozás helyett?

Figyelt kérdés

2017. nov. 9. 13:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, "csak" zaklato. De egy no szamara az ilyen helyzetek nagyon ijesztoek lehetnek. A legtobb ferfi ezt sajnos nem tudja aterezni, de mi tisztaban vagyunk vele, hogy egy ilyen helyzetbol nagyon gyorsan, nagyon konnyen lehet nagyobb baj, es meg ha vannak is a kornyeken mas emberek, 99% nem fog avval se foglalkozni, ha tole fel meterre eroszakolnak meg eppen valakit. Es egy atlagos nonek vajmi keves eselye van egy megtermett ferfival szemben, plane, ha meg be is panikol, leblokkol, megijed, vagy van a pasinal egy kes vagy barmi. Es ez egyaltalan nem olyan ritka szituacio, mint a legtobb ember gondolna. En kenytelen vagyok ejszaka, sotetben is kozlekedni teljesen egyedul, nagyon sokszor voltak mar necces szituaciok, amikor azt ereztem, hogyha most nem jol reagalok, akkor ez siman megkesel vagy megeroszakol vagy barmi. 40 kilombol adodoan egy 6 eves kisgyereknel nagyobb emberrel nem nagyon tudok mit kezdeni, ha nekem jon vagy falhoz szorit
2017. nov. 9. 15:06
 12/32 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"ha a valóságot nézzük, és nem azt ahogy a nő megéli"

A kérdés arról szólt, hogy a nők hogy élik meg.

Nem vettem magamra, de csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Azt, hogy a szomszéd Katóka hogy éli meg, én nem tudhatom.

2017. nov. 9. 15:08
 13/32 anonim ***** válasza:
57%

Gyerekek voltatok, így “ártatlanabb”. Na meg a fenék fogás nem erőszak, de zaklatásnak minősül, na de olyan eset, ami véletlenül, balesetből is előfordulhat, mármint => amikor zsúfolt buszban vagy, és akaratlanul is hozzáérsz a másikhoz. Véletlenül viszont nem lehet alsó letolni és előkapni.

2017. nov. 9. 15:11
 14/32 anonim ***** válasza:
83%
4: Igen. Amikor általános iskolás koromban, kb. 10 éves lehettem, mentem suliba, odaszólt az utcán egy férfi, én ránéztem és lóbálta előttem a micsodáját. Nem volt vicces. Ma is rossz rágondolni.
2017. nov. 9. 15:22
 15/32 anonim ***** válasza:
82%
Hát nekem nagyon korán lett nagy mellem, és igen, zaklatás volt, mikor bsztattak miatta, pedig csak körbeálltak, vigyorogtak, és mozdulatokat tettek a kezükkel. De én úgy rettegtem, hogy azt hittem, elájulok.
2017. nov. 9. 15:24
 16/32 anonim ***** válasza:
79%

Aki előveszi, aki fogdosni akar, aki nyomul, az félelmetes, mert nem tudod, hogy mit akar. Lehet, hogy "csak" ennyit tesz, de lehet, hogy a következő másodpercben rád veti magát és meg akar erőszakolni.

Mondjuk szerintem már az sem normális, hogy bárki bárkit fogdosson. Miért is foghatná meg pl. a fenekem az utcán egy idegen férfi? Miért lenne ez normális?

2017. nov. 9. 15:25
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

#12 tudom, de itt már felmerültek olyanok, hogy a fenék megfogása erőszak volt e, ezért emeltem ki, hogy az úgy éli meg és a tényleg az között különbség van.

másik: az erőszakhoz képest a zaklatás az "csak"

akárki: elhiszem, hogy könnyen eldurvulhatnak bizonyos helyzetek, vagy legalábbis úgy érzed, de a legtöbb férfi, még ha bizonyos helyzetekben ijesztő is a bunkó közeledése, és most nem a tényleges zaklatásról beszélek, tovább áll miután eljutott az agyáig, hogy elutasították. Elhiszem, hogy ijesztő, hogy erősebb, és ki tudja mit tehetne veled, ha akarná, de a lehetőségből még nem következik, hogy tényleg ilyesmit akar tenni veled, valamint arról, hogy nagyobb és erősebb ő nem tehet. Abból amit írtál, feltételezem, hogy még egyik ilyen alkalommal sem erőszakoltak vagy késeltek meg és nem azért mert minden ijesztő alakot összevertél, vagy gyorsabban futottál náluk, noha te mondtad, hogy megtehették volna, tehát ebből kiindulva mégsem akartak, esetleg csak számodra tűnt úgy, mert félelmetesebbé tette a helyzetet, hogy egyedül voltál, sötétben, stb. Bocsi ha tévedek.

2017. nov. 9. 15:28
 18/32 anonim ***** válasza:
#16 de a fogdosás az zaklatás, ha nem kerületek előtte olyan helyzetbe, amit félreértett (mondjuk érdeklődtél iránta, közeledtél hozzá, csak túl korán lépet), nem tudom ki mondta neked, hogy normális lenne.
2017. nov. 9. 15:31
 19/32 anonim ***** válasza:
86%

17: Normális ember nem úgy közeledik egy nő felé, hogy megfogdossa. Ez nem ismerkedés. Nyilván, aki nőket követ az utcán vagy megfogdossa őket a buszon, az nem komplett. Az ilyenek meg ki tudja, mire képesek.

Miért kéne ezt elfogadni, elviselni? Semmi joguk hozzá. Ha a te lányodat fogdosnák, követnék, akkor mit mondanál neki? Hogy ez tök normális, mert nem is erőszakolt meg?

Egyébként meg sokszor nem azon múlott, hogy nem erőszakoltak meg, hogy erős vagyok és megvertem az illetőt, nyilván nem. De volt, hogy futnom kellett, futott utánam, annyi volt a szerencsém, hogy már közel voltam a lépcsőházhoz. Vagy követtek és gyorsan elmentem másfelé, ahol sok autó jár, nem a járdán mentem a lakóházak között, ahol nem volt senki.

2017. nov. 9. 15:34
 20/32 anonim ***** válasza:
74%

18: hát itt gondolják páran, hogy az semmi, mert nem erőszakoltak meg.

Egyébként ilyen fogdosás velem csak buszon, utcán történt, vadidegenektől, akiket addig észre sem vettem. Szóval nem volt semmi interakció, amit félre érthetett volna. Nem vagyok feltűnő, nem vagyok kihívó. Nem buliban húztam fel egy pasit, akit utána elküldtem, majd hisztiztem, hogy jaj ez akart tőlem valamit.

2017. nov. 9. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!