Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan fogadjam el magam?

Hogyan fogadjam el magam?

Figyelt kérdés

Elítélnek engem, mert Biszexuális vagyok. Elítélnek, mert Metálos, Goth vagyok. Elítélnek engem, mert egy 80%-ban antiszociális vagyok. Elítélnek engem, mert kövér vagyok (174cm, 90kiló, betegség miatt lettem kiskoromtól elhízva). Elítélnek engem azért, mert kevés barátom van.

Ezeket mindd hogy dolgozzam fel? Sehogy sem megy, mindentől, mindenkitől már csak eltávolodok. Valaki esetleg segítséget tudna nyújtani..?

15/L

2017. nov. 2. 00:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát én már nen tudom mit mondjak...

kezdjük ott, NEM vagyok pózer. Nem is akarok az lenni, és nem is lennék az. Az én stílusom, a sajátom. Nem másoké. Főleg nem olyanoké, akik engem pózernek neveznének. Miért ne vehetném fek a stílust, rögtön pszichopata emósb...nak állítanának be engem?

2017. nov. 3. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Ki állította hogy az vagy? Persze rajtad kívül.
2017. nov. 4. 08:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Itt a válaszoknál senki, de ismerőseim körében már sokan. A rendőr is megszólított...
2017. nov. 4. 19:17
 14/14 anonim válasza:

Szinte teljesen pontosan leírtál engem :D

Csak biszex nem vagyok. (Továbbá fiú de ez nem annyira lényeg)

Csak meg kell tanulnod leszarni hogy mások mit gondolnak rólad.

Ne mások által megadott kritériumok alapján próbálj meg élni, nagy fa... butaság, tapasztalatból mondom.

2017. dec. 17. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!