Hogyan fogadjam el magam?
Hatalmas hasam van, túlsúlyos vagyok, de egyszerűen nem bírok fogyókúrázni. Max. Sportolni.
Hogyan fogadjam el magam, hogy én ilyen vagyok? Minden korombeli tizennégy éves lánynak lapos a hasa, még ha túlsúlyosak, akkor is. Nekem meg mint egy 8 hónapos terhesnek. (Most biztos jöttök azzal hogy csak én látom annak, de 97 kilósan nem az én szememmel van a baj...)
Szia!
Valami szép/jó mindenkiben van! :)
Ha zavar a súlyod akkor ajánlom Réka (Rubint Réka) videóit, és az update kajákat!
Érdemes lenne a háziorvosoddal beszélned erről, nem is értem, ha ilyen fiatalon nagy rajtad a súlytöbblet, miért nem küldött el dietetikushoz. Ott személyre szabott étrendet kapsz és együtt követitek a súlyváltozásaidat.
Ha ennyire rosszul érint, és zavar másban is, akkor mindenképp beszélj erről háziorvossal, akár egészségügyi probléma is állhat mögötte, vagy ha nem, később problémáid lehetnek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!