Lehetséges, hogy saját magam ismertem félre? Hogy fogadjam el ezek után magam, történt valakivel hasonló?
Velem is volt hasonló. Szerintem ez ilyen korban előfordul. Valami miatt,(de akár ok nélkül is) megcsappant az önbizalmad. Hidd el, nem az emberek kezdtek el hirtelen utálni téged. A körülötted lévő emberek, visszatükrözik azt, ahogyan te látod magad a társaságukban.
Nekem sajnos elég hosszú folyamat volt, és még nem is zárult le teljesen, de sikerült visszatérnem önmagamhoz. Pontosan nem írtad le miért kezdted el így látni magad, de szerintem ne akarj mindenkinek megfelelni, ne hasonlítgasd magad másokhoz, mert abból semmi jó sem származik. Mások jó tulajdonságaiból tanulhatsz, de ne irigykedj, próbálj meg egy saját személyiséget kialakítani.
Kezdhetnéd mondjuk azzal, hogy odaköszönsz egy ismerőshöz mosolyogva, és kedvesen érdeklődsz iránta. A lényeg hogy tűnj pozitívnak és egy idő után tényleg pozitívabb leszel.
Nálam a családi problémák. Ez azóta sem szünt meg, de már tudom kezelni.
Igen így kezdtem. Nagyon rosszul éreztem magam, ezért még akkor is amikor semmi erőm nem volt, próbáltam kedvesen bánni az emberekkel.
Igyekezz pozitívnak mutatkozni, illetve a neten rengeteg önbizalomnövelő tipp, tanács van, ott is keresgélhetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!