Mennyire vagytok haragtartóak?
Figyelt kérdés
Ha konfliktus helyzetbe kerültök több alkalommal főnökkel, kollégával, baráttal, rokonnal mennyire veszitek zokon?
Lenyelitek, megemèsztitek és nem foglalkoztok vele tovább? -vagy.... marad bennetek tüske és hiába csinál úgy mintha mi sem történt volna, nem felejtitek el miket vágott a fejetekhez.
2017. okt. 20. 13:29
11/12 anonim válasza:
Sajnos semennyire, fél órán belül elszáll a mérgem, és ezt sokan ki is használják, mert tudjék nem vagyok haragtartó, nem tudok vele mit csinálni. :(
12/12 Csótár A nikó válasza:
Ha a haragtartás olimpiai szám lenne,én lennék az örökös győztes.Érzem,hogy ez nekem nem jó,de egyenlőre nincs meg a hatékony haragkezelési módszerem.Ezért aztán néha kész aknamező az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!