Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gáz ha valaki autót kap...

Miért gáz ha valaki autót kap szüleitől?

Figyelt kérdés

Miért kell azt az embert szekálni aki autót kap a szüleitől?

Én is nemrég kaptam egy S60-at, azért ezt mert ugye Volvot nagyon biztonságos autónak tartják, bár igazából nyugodtan vezetek, de a biztonság mindig jó szüleim szerint.

Na de visszakanyarodva a lényegi kérdéshez az osztályban is rögtön kialakult két tábor, az egyik kuncsorog a fuvarért a másik meg beszólogat, hogy én autót kaptam.

Most az irigység, vagy tényleg ennyire " rossz " dolog ha valaki autót kap?

Ha nekem lesznek egyszer gyerekeim és pénzem akkor biztosan én is vennék autót ha megtehetném, hisz a szülő szereti a gyermekét, és ezért veszi neki, és szerintem ez számít igazán.

Vagy csak én gondolom rosszul?

2017. okt. 14. 02:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
82%
szerintem zavarjak hogy o nekik meg kellene dolgozni erte mig te a p-_ád alá kapod
2017. okt. 14. 05:37
 2/27 anonim ***** válasza:
14%

Jó fantáziája van a kérdezőnek. Mert a Volvo biztonságos. Hol élsz, a '80-as években. Ma már minden kocsi az.

Amúgy hótt kamu a kérdés, mindjárt jelentem is.

2017. okt. 14. 06:18
 3/27 anonim ***** válasza:
31%
Normális országban senkit nem zavar. Mi külföldön élünk és itt senkit nem zavar mit kap a másik. A szülő amit tud, maga vesz a gyerekének. Pl. ház, autó. Nem a szomszéd tehene is dögöljön meg mentalitás megy, hogy ha én nekem nem telt rá, évekeg kellett robotolnom, 30 év hitelt kellett felvennem, akkor ne kapja már más se pics.j. alá, ahogy egyes mondta. Irigy,bunkó, proli emberek gondolják csak úgy, hogy baj.
2017. okt. 14. 06:31
 4/27 anonim ***** válasza:
35%
Te is nagyon jól tudod, hogy nem gáz, de azért jól esett dicsekedni, hogy kaptál egy autót. És ez a felvágás a gáz....
2017. okt. 14. 07:01
 5/27 anonim ***** válasza:
87%

2Es! Ezen mit kéne jelenteni..??

Én is kaptam 10 éve egy uj autot a szüleimtöl.mert megtehették.

Viszont csak akkor kaptam amikor már lett munkám es fenn tudtam tartani.

2017. okt. 14. 07:05
 6/27 anonim ***** válasza:
11%
Udv Magyarorszagon! Irigyek, mert a te szuleid finanszirozni tudtak neked egy autot, ok meg buszozhatnak :)
2017. okt. 14. 07:32
 7/27 anonim ***** válasza:
78%
Most erre mit mondjak, a kevésbe tehetős szülőkkel rendelkező embereknek mindenért meg kell dolgozni sok családban még el is várják hogy leadd a fizetésed egy részét és úgy kuporgass össze valamennyit hogy vehess valami tragacsot, neked meg alád raknak egy 8 milliós autót (feltéve ha újat kaptál és nem használtat), és még kérkedsz is vele. Hívjatok irigynek vagy aminek akartok, de érthető ha szerintem ez távolról sem korrekt.
2017. okt. 14. 08:03
 8/27 anonim ***** válasza:
93%
Mindjárt elmagyarázzák az okosok, hogy te milyen kicsinyes és irigy vagy.
2017. okt. 14. 09:01
 9/27 anonim ***** válasza:
69%

Egyrészt az emberek többsége alapból irigy, másrészt az autó is tipikusan az a dolog mint a lakás. Van aki megkapja másnak meg dolgoznia kell egy életet érte.

Én igyekszem nem irigykedni, de néha legszívesebben kiugranék a ablakon.

Főleg mikor azt látom hogy én tekerek a tescos biciklimmel, mellettem meg max 18 éves fiú meg lány megáll egy Porschéval. Látszott hogy vezetni nem tudnak, nem tudott konkrétan váltani a csaj, mégis olyan kocsiban ült amire én 3 élet alatt nem gyűjtenék össze pénzt.

Vagy amikor fizetem az albérleti szobát, más meg kapott egy lakást.

Szerintem oda kell fejben eljutni hogy a másik szidása helyett el kell kezdenünk azt nézni nekünk hogy lehet jobb...

2017. okt. 14. 09:23
 10/27 anonim ***** válasza:
12%

Sok mulhatott azon, hogy ez hogy derult ki a tobbieknek. Ha szajhagyomany utjan, ergo nem dicsekedtel el se megis jiderult akkor magas ivben szard le oket. Ha ezzel heccelnek, mintha meg sem hallanad. Ha meg dicsekves utjan derult ki, akkor most tanulod meg milyen amikor valaki megtehet dolgokat (lasd Vajna Timi) es ezert mindenki utalja.

Kesobb ugyis a sajat szintedrol lesznek barataid akik nem ezen fognak kattogni mert hasonlo korulmenyek kozott elnek.

Egyet jo ha megtanulsz. Aki nem tehetos illetve szegeny, es eselye sincs hogy valaha jobban eljen, annak az egyetlen mentsvara a guny es humor. Addig jo. Mert ez egeszseges reakcio reszukrol.

En annyit mondok neked, hogy kb 10x annyit keresek mint egyik baratnom. Cserebe soha semmi olyan dologrol nem beszelek neki, amit o soha nem tehet meg vagy nem vehet meg maganak. Minek fajditsan a szivet? Aki hasonloan jol el mint en azzal persze meget a “‘meregetes” ha ugy tetszik, de tanulj meg disztingvalni, ha eddig nem sikerult.

2017. okt. 14. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!