Miért van az, hogy a legtöbb ember alig várja, hogy különköltözzön a szüleitől, és önálló életet kezdjen, csak én nem?
Figyelt kérdés
Félek az egésztől. 25 vagyok, és még mindig gyerek. Sosem éltem úgy, mint egy felnőtt, nem hoztam meg az igazán fontos döntéseket. Jól indult az életem, de aztán valami agyonnyomott, és most azt érzem, hogy nincs se célom, se álmom, csak a véget nem érő (nagyjából jogos) cseszegetés a szüleim részéről, hogy kezdjek valamit magammal.2017. aug. 29. 12:28
1/6 anonim válasza:
Mert felnőttünk, Te pedig nem, ahogy írtad is. Az a normális, amint olyan munkád van amivel el tudod tartani magad, akkor külön költözöl. Ez az élet rendje. Én 24 vagyok de 21 voltam mikor elköltöztem.
2/6 anonim válasza:
Én nem éreztem annyira felnőttnek magam, amikor külön költöztem. De ennek ellenére nagyon is vártam. Vágytam az önállóságra és hogy a magam ura legyen. Nem volt rossz otthon, de azért mégiscsak más, amikor mindent úgy csinálsz, ahogy akarsz és senki sem szól bele.
3/6 anonim válasza:
Igazuk van, én minimum falnak mennék, ha a felnőtt 25 éves gyerekem otthon tengene és semmit nem csinálna.
Menj dolgozni, hidd el, segít ;)
4/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy könnyű beleragadni egy bizonyos kor felett ebbe az állapotba. Én megértelek, nekem is van ismerősöm, aki 35 évesen 'anyás", tesóm is otthon ragadt, az ember helyett mindig mindent megoldanak, tényleg nem lesz célja, kiüresedik. Gondolom szüleid mindig így kezeltek, ez is közrejátszott.
5/6 anonim válasza:
Gátolnak a szüleid? Vagy önmagad gátja vagy?
6/6 A kérdező kommentje:
Is-is. A szüleim nagyon nagy szerepet játszottak ebben. Ők nélkülözésben nőttek fel, majd sikeres emberek lettek, és mindent megadtak nekünk. Családi vállalkozásunk van, olyan, mintha természetes lenne, hogy én is részesülök mindenből... pedig már nem ezt várják tőlem. De hogy hol a határ, az soha nem lett lefektetve.
2017. aug. 29. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!