Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki, mennyi idő után kapta meg...

Ki, mennyi idő után kapta meg az autót a szüleitől?

Figyelt kérdés
én már elég jól vezetek, szeptemberben lesz egy éves a jogsim, elvezettem már csucsforgalomban pesten át többször is, autópályán is voltam többször, 3 orán keresztül megállás nélkül elvezettem szombathelyre, már nincs semmi gond a vezetésemmel, ezt megjegyezte apám is meg hogy magabiztos vagyok stb, de állandoan mondja a kifogásokat, és 2 utcányira nem adja oda az autót:( és már nagyon elegem van. feleslegesen csináltattam meg a jogsit.
2009. jún. 23. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
2 utcára én se adnám oda. Kinyírja a motort. :P
2009. jún. 23. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Mivel én 1,5 hónap alatt csináltam meg a jogsit annyira ment megkaptam rá 1 hónapra. :) Imádok vezetni, akkor szabadságot ad!!! Nagyon jó dolog!!! És lány vagyok! :)
2009. jún. 23. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Szinte rögtön megkaptam, mivelhogy akié neki se volt sokkal több ideje jogsija:)) A másik hogy az autó amit kezdetben vezettem nem volt egy több millás csoda, sőt:)

Azt kérlek sose gondold, hogy nincs semmi gond a vezetéseddel, ez a saját érdeked is. Közhely, de tényleg ez az egyik legnagyobb veszély forrás. Persze ettől még biztos nagyon jól közlekedsz.

Apukád biztos azért nem adja oda az autót, mert nem szeretne rád haragudni ha esetleg kárt okozol benne.

2009. jún. 24. 00:43
 4/9 anonim ***** válasza:
eljöttél Szombathelyre? Én kőszegi vagyok, Szhelytől 20 km :D honnan jöttél? Én 18 évesen megkapom a BMW E30-unkat D:
2009. jún. 24. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Jogsi megszerezve nekem is szintén kb másfél hónap, (mindenből elsőre), amit kezembe volt a jogsi, máris kértem fatertól a kocsikulcsot. (és szó nélkül adta)

Ez délután volt, és este 9 körül keverőztem haza a kocsival, addig végig nyomattam hawerokkal.

Mikor hazaértem fater kinézett az ablakon a kocsira, azt mondta "Jóvan, bíztam benned, hogy nem b@szod össze!"

(azért kaptál jogsit, mert tudsz vezetni, ezt mond meg faterodnak is) (általában aki megkapja a jogsit alapszinten tud vezetni, tehát nem töri össze a kocsit, inkább mindig óvatos)

Vagy még egy ötlet, mond faterodnak, hogy ha nem adja oda, akkó vegyen neked egy leharcolt opel astrát, vagy ladát, vagy ilyesmit, amit aztán hajthatsz.

18/F

2009. jún. 24. 12:28
 6/9 A kérdező kommentje:
terepjáronk van, aztmondja azt nehéz vezetni, majd vesz egy sz.art, de most arra nincs pénzünk. dehát már tudok vele menni sokszor vezetek vele. amugy szfváron lakok, onnan mentünk szombathelyre
2009. jún. 24. 13:42
 7/9 A kérdező kommentje:
meg látja ő hogy tudok vezetni, nem azzal van a baj nemtudom mi baja van:S
2009. jún. 24. 13:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
11 éve van jogsim. Soha nem adták ide a családi autót. Kb 9-10 éve vettem az első autómat (saját kereset). Azóta is a sajátomat vezetem.
2009. jún. 24. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Te is fehérvári vagy? :)

Én amugy azonnal megkaptam anyu clio-ját, gyorsan el is adtam XD Gondolkozok mit veszek az 1 milcsin :D

2009. júl. 20. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!