Miért ilyen igénytelen a fogmosással sok ember?
"láttam már ezt baráti összejövetelen" - az azért nem feltétlenül mérvadó. Pl. táborba, utazásra én sem viszek soha fogpoharat, ha ott adnak, akkor használom, ha nem, akkor sem esem kétségbe.
De tény, hogy sokan elhanyagolják a fogmosást:(
A fogmosással kapcsolatos igénytelenséget jómagam sem értem.Az az alapvető higiénia része kellene,hogy legyen.Rettenetesen féltem a fogorvostól,igy jó ideig nem mentem,addig ameddig rá nem kényszerültem.Az hogy nem volt túl nagy gond a fogaimmal a rendszeres fogmosásnak és alapos tisztogatásnak tudom be.Ha nem mostam volna őket ötször több munkája lett volna afogorvosnak a fogaimmal.Azóta,hogy találtam rendes fogorvost a fogászati ellenőrzéseket se hanyagolom el.
Azt meg végképp nem értem ha egy nő nem mos fogat reggelnete,de gondolom a sminkeléssel nem sajnál félórákat eltölteni.Inkább a fogmosást választom a sminkelés heylett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!