Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy vagdosni akarom magam?
Ezt általában titkolni szokás, majd mután meglátták és kiborultak (jogosan) azután szokták mondani hogy "ez nekem jó".
Old meg máshogy a problémáidat. Szerezz máshogy örömöt. Fuss, beszélgess, olvass, játsszál a gépen, aludj, maszturbálj, egyél csokit vagy mit tudom én.
Annak hogy vagdosod magad semmi értelme és nem old meg semmit. Még feltűnősködni se jó már mert minden kis csaj ezt csinálja.
Most még jó ötletnek tűnik, de aztán 20 évesen, amikor nem fogsz tudni ujjatlan felsőben kimozdulni otthonról, mert szégyellnéd, ha az egész világ látná a hegeidet, rohadtul bánni fogod. Képzeld el milyen megalázó lesz, ha egyszer vért kell venni tőled, és a nővér közelről látja majd, hogy tele van hegekkel a karod. Ha lesz majd egy komoly munkahelyed, folyton rejtegetned kell majd a hegeidet, csak azért, mert most lusta vagy más módszert találni a feszültséglevezetéshez, vagy csak simán menőnek tartod ezt az egész emos-vagdalós dolgot.
Ha már tényleg ez kell neked, akkor csak állj a szüleid elé, és mondd, hogy vagdalni akarod magad, mert ezt nem lehet finomabban megfogalmazni...
Mi a fa.sz? Ne! Légyszi, ne! Bár hiába is mondanám, hogy ha egyszer hülye vagy, akkor úgysem fogod megérteni.
Remélem valami jó kis rozsdás kés akad a kezed ügyébe, és még vérmérgezést is kapsz. Bolond. :O
Eddig mindenki öngyilkos akart lenni, na most már javult a helyze...
a vagdosás az új divat.
Most már értem, amit anno a nagyim mondott:
"Egy bolond százat csinál"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!