Ennyire bunkók lettek az emberek? Közel 40 éves vagyok és bemegyek egy ruha boltba vagy a McDonalds-be letegeznek. Annyi tiszteletet nem adnak meg, hogy megtiszteljenek azzal, hogy lemagáznak egy idősebb embert.
Ne aggódj, ha pofozkodsz a boltban, a rendőrök és a bíró is magázni fog;)
A neten tegeződést írja elő a net etikett;)
én is inkább tragédiaként éltem meg,amikor köszöntem a 20 körüli csajnak hogy szia,az meg visszaköszönt hogy jónapot.
amúgy meg ritka rugalmatlan dolog ezen kiakadni.
pszichológusoknál is egy alap rugalmassági teszt,hogy magázó viszonyban beszélgetés közben letegez és erre hogyan reagálsz.
nyugtázod,de ugyanúgy magázod,visszategezed,vagy igazi fafejként szóváteszed és kikéred magadnak.
és a bunkó vásárlók típusairól is könyvet lehetne írni.
pl magyar sajátosság,hogy 80%ban nem köszönnek vissza az eladónak.
szóval inkább ezen a téren kellene fejlődni ha már alapvető tisztelet adás a téma,mert az eladók is ugyanolyan emberi lények mint mindenki más.
egyszóval rendkívüli pitiáner dolog amit csinálsz a panasz könyvezéssel meg a kérdésed témájával.
és ezek alapján a bunkóhoz te közelebb állsz csak ezt nézve,mint a téged letegező eladó.
Szerintem örülj, hogy fiatalabbnak néznek a korodnál, ez azt jelenti, jól nézel ki a korodhoz képest.
Örülne, hogy nem nézik aszott csotrogánynak, maga vén barom!
----
Melyik volt tiszteletteljesebb a kettő közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!