Okosnak, értelmesnek látszó nők hogy lehetnek mégis ennyire mérhetetlenül igénytelenek?
Annyira tudtam, hogy Black Mirror lesz.
A héten lottózok.
Azt a pár részt nézzük unásig, mert te csak azt fogadod el?
Utálom az ilyen embereket. Konkrétan mindent nézek, magyar dolgokat kivéve, de a Black Mirror-t eleinte pont azért nem akartam megnézni, mert tudtam, hogy az ilyen sznobok mániája.
Csak azért nem nézel egy sorozatot, ami érdekes, mert van néhány unszimpatikus ember, aki nézi?
Ilyen indokkal, miért mész ki az utcára? Ott is jár sok unszimpatikus ember.
Én nagyon egyet értek veled. Egyszerűen van az a szint, ami felett az ember nem tud befogadni ilyeneket. Egy percet nem tudok nézni az ilyen "Való Világ" meg "Éjjel nappal Budapest" társai néven futó szennyekből. Egyszerűen képtelen vagyok befogadni, egy trauma lenne ha meg kéne néznem bármi ilyen műsort. Alig tudok napirendre térni afelett, hogy lenyomnak az emberek torkán olyan műsorokat, ahol sokszor nagyon buta emberek primitív, kisszerű életét, abszolút felelőtlen viselkedését, övön aluli megnyilvánulásait és rendezői utasításra történő balhéit tekintik napról-napra követendőnek, érdekesnek.
És az a baj, hogy amint itt is írták többen, az emberek kikapcsolódásként nézik ezeket. Én még így sem adnám meg az esélyt, hogy hasson rám ez a fajta mély, torz, diktált világ.
Nem hibáztatom az embereket, akik nézik ezeket, hiszen mindenkinek szíve joga azt nézni amit akar, ők csak a könnyebb megoldást választják azzal, hogy egyszerűen benyomják a TV-t és nézik ami folyik belőle. Tudvalevő, hogy nem az a célja a médiának, hogy te nemesebb legyél.
Értékválság.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!