Okosnak, értelmesnek látszó nők hogy lehetnek mégis ennyire mérhetetlenül igénytelenek?
Lehet, hogy csak ki akarnak kapcsolódni?
Én olvasok Hamvas Bélát pl. meg nézek csajok, pasik, balatont is. Mondjuk az már más kérdés, hogy általában beletekerek mert annyira kib-szottul lassú és agyhalott szintű, de volt benne egy pali meg egy szerelmi szál ami nagyon tetszett (Ben és Fanni). Ja meg Laura stílusát rohadtul bírom. Nagyon paraszt a csaj, de olyan megszólalásai vannak abban az utánozhatatlan stílusban, hogy iszonyat jókat mosolygok rajta. :P
Attól h valakinek van néhány papírfecnije valamiről, még nem biztos h igényes és értelmes is. Szerintem az h valakinek milyen műsorokra van igénye az sokkal inkább egyénfüggő és nem végzettségfüggő.
A kereskedelmi csatornák az arcukba tolják a sz.rt és ők még repetát is kérnek belőle.
Ezen én is gondolkodtam már, h vajon mi volt előbb a sz.r vagy az igény a sz.rra.
Attól, hogy valaki képzett és intelligens, még kikapcsolhatják az "igénytelen sz.rok".
Nekem is tök jól esik egy igénytelen és faék egyszerűségű trash, legyen az sorozat, film, tv-műsor vagy könyv. Olvashatnék Tolsztojt is a vonaton, de félek, ahhoz már nincs agyam pár oldalacska szakirodalom és 10 óra masszív szellemi munka munka után...
Megfigyeltem már én is hasonlót, férfiaknál és nőknél is. Tényleg független a tanulmányoktól, végzettségtől.
Szerintem ez attól is függhet, hogy a családjának, szüleinek mire volt igénye.
A kérdés maga alapvetően logikai bukfenc.
Össze nem tartozó dolgokat állít párhuzamba.
.
Miért nem szereti a pacalt/a rákot az a jól képzett szakács, aki kiválóan el tudja készíteni. Ráadásul szakács létére miért nem érti és foglakozik a fúziós energia mibenlétével.
.
Az, aki ideje nagy részét komoly gondolkodással járó munkával tölti, miért nem engedheti meg magának a "gőz kifúvását", azaz általa is tudott, gondolkodásra nem késztető valamivel eltölteni PIHENŐidejét?
.
Kérdésed olvasva hímsovinisztának tartalak.
Kérdésed szerint csak és kizárólag nők nézik, olvassák a bulvárt, a férfiak , a szellemi erőfeszítéssel járó munkát végzők is, mind-mind a világ mulandóságáról és a cserebogár halhatatlanságáról gondolkoznak pihenésképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!