Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Manapság miért nézik le...

Manapság miért nézik le ennyire az alkoholizmust?

Figyelt kérdés

A többi drog pl. fű, LSD illegális és egyre jobban üldözik.

A herbál csak kis ideig hat és még károsabb.

A vallás csak néhány emberen fog.

Az alkohol majdnem minden boltban kapható, és legalább kirángat a hétköznapokból.

2017. szept. 24. 21:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, ismersz minden embert aki iszik? Én például több olyat is ismerek akik ha isznak egyszerűen csak beszédesebbek lesznek, de még akkor sem tudnának egy légynek sem ártana ha teljesen készek. Egyszerűen az alapszemélyiségtől függ, hogy milyen az ember ha iszik, tekintve hogy a gátlásokat oldja. Akiben alapból van agresszív hajlam abból tud agresszív őrültet csinálni, akiben nincs az alkoholtól sem fog dünhöngő örültté válni.
2017. szept. 25. 01:03
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

az emberek nem az alkoholt nézik le, hanem a túlzott fogyasztását, az alkoholizmust. az alkohol a legtöbbünk életében jelen van, főzünk vele, újévkor pezsgőt bontunk, rég nem látott baráttal sörözünk egyet, a párunkkal a romantikus vacsora alatt vörösbort iszunk. mértékkel.

ha valakinek az alkohol az, ami kirángatja a hétköznapokból, az már régen rossz. miért is? tőle függsz, ittasan büdös leszel és kevésbé tudod kontrollálni a tetteidet, gondolataidat, érzelmeidet. az egészségre is nagyon káros, rengeteg betegség kialakulását segíti. az emberi kapcsolataidra is hatással van, hiszen megváltoztatja a személyiséged, másnaposan mardosó bűntudatot, szégyent, megbánást érzel, és ezek az érzések nem rángatnak ki a hétköznapokból, hosszú távon negatívan befolyásolják az életminőségedet.

a hétköznapokból kirángathat ugyanakkor egy film, zene, olvasás, szex, kirándulás stb...

az alkohol azért kapható minden boltban, mert sok benne a pénz, ez pusztán üzlet, akik meg keresnek rajta (az állam is jócskán - jövedéki adó), azoknak baromira mindegy, hogy te miért iszod, a lényeg, hogy igyad.

vizet és almát is lehet a legtöbb boltban kapni.

2017. szept. 25. 13:55
 13/13 anonim ***** válasza:
# 11 Nyilván nem ismerek minden alkoholistát. Én csak azt írtam le ,hogy mit tapasztaltam azoknál akiket ismerek. Ahogyan te is.
2017. szept. 29. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!