Miért viselkednek így, és miért vonzó ez egyáltalán bárki számára is manapság?
Én a korosztályodra jellemző helyesírástól és fogalmazási képtelenségtől megyek a falnak. Nem igaz, hogy nem vagy képes a mondanivalódat összerántani pár kerek mondatba te sem.
Mi az az "egy tini lány mai viselkedése" például? Mi a tököm az a "mai viselkedés"? Ennél szerencsétlenebb, magyartalanabb kifejezést nem találtál? És az mit jelent, hogy: "többség, hogy annyira mocskosul beszél stb."? Ez mi a frász, ilyen egymásra hányt szavak, ennek se füle, se farka.
Na, én az ilyen butáktól undorodom.
Elég zavaros ez a kérdés...
Irritál, hogy nem tudsz egy épkézláb mondatot leírni. Talán próbáld meg újra.
Neked nincs barátnőd, de már nagyon szeretnél, ugye? Pitsák és kisr_bancok mindig is voltak, mindig is lesznek. Felesleges rajta fennakadni. Tapasztalatokat szereznek, élvezik az életet. Te is próbáld a sajátodat.
Azért beszélnek csúnyán, mert azt hiszik elnyerik kegyeidet.
Hívd fel figyelmüket, hogy romlik az esélyük a csúnya beszéddel. "Ha így fejezed ki magad, nem lehetsz a csajom!"
Továbbá beszélj álláspontodról, hogy 17 évesen kizárólag a hosszú (egy hetet meghaladó) párkapcsolat híve vagy.
Ne undorodj, inkább fordulj együttérzéssel feléjük, hiszen arról van szó, hogy kapcsolat-függők, és te is könnyedén rászedhetsz egy ilyen lányt a párzásra, nem lehetsz finnyás.
Szó sincs szerelemről, az olyan ritka virág, mint Jézus, Buddha, Lao Ce. Mindössze testi vágyakról van szó, s a lány hipnotizálja magát arra az időre "szerelmes vagyok", amig meghúzzák.
Te se a szerelmet keresd, ráérsz. Most csak vadász a dugható csajokra.
Ha ellenkezel, akkor csak savanyú a szőllő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!