Milyen manapság egy "átlagos" 20-as évei elején járó lány?
Nem a külsőségekre gondolok, hanem az életvitelére, szokásaira, stb.
Szeretnék beolvadni ebbe az "átlagos" kategóriába, de sajnos nem megy, eléggé introvertált vagyok és nehezen megy nyitni az emberek felé.
Nekem az jön le, hogy egy normális, átlagos 20 éves lány ha most nincs is kapcsolatban, de már biztosan nem szűz és már volt barátja, valószínűleg komolyabb kapcsolata is. Vannak barátai, akikre mindig számíthat, koliban vagy a szüleivel lakik (vagy albérletben, amit a szülei tartanak fenn neki, ha egyetemista és még nincs önálló keresete). Mindenképpen sminkeli magát és eljár bulizni.
Én nem ilyen vagyok. Mint ahogy írtam, visszahúzódó vagyok. Van egy barátom, benne nagyon megbízok, de rajta kívül csak a családom van. Nehezen teremtek kapcsolatot és szociális analfabéta vagyok. A kamaszkori aknés korszakomat még most sem nőttem ki, emiatt önbizalmam sincs. Barátom sem volt még sosem. Egyetemista vagyok, de dolgozok is, így időm se lenne eljárni sehova. Az igazság viszont az, hogy nem is nagyon akarok. A korombeliek többségével egyszerűen nem jövök ki jól. Egyszóval, nincs társasági életem, ami egy korombelinek ugye alap lenne. Nem tudom, ezen hogy tudnék változtatni. A klasszikus bulikat nem nagyon szeretem, nem érzem jól magam ilyen helyeken.
Szerintetek milyen egy átlagos lány? Jól jellemeztem, vagy nem értettek egyet? És mi a tanácsotok számomra, hogy lehetne jobb a társasági életem?
Bár korodbeli hímnemű vagyok, de szintén introvertált. Szerintem ne is akarj megváltozni. Oka van annak, hogy nem jösz ki te sem a többséggel.
Lehet eröltetni szocializációt, de fölösleges. Akik jönnek barátok, úgysem erőszakkal kerülnek az életedbe.
Úgy akarsz kapcsolatokat szerezni, hogy tetteted magadat? Az aztán nagyon jó lesz...
Amúgy olyan nincs, hogy átlagos. Mindenki másmilyen, és ez így a jó.
ezt a kérdést már feltetted..ez okoz neked szexuális kielégülést? Igen, áltagban ilyenek amúgy..miért akarsz átlagos lenni?? Én meg 23 éves vagyok, itthon golgozom, nem vagyok egyetemista, bármit megtehetnék, és itthon ülök a gép előtt meg a bohócot polírozom..most akkor mi van?
Hagyd ott a munkád, akkor lesz időd bulizni..csak akkor nem lesz rá pénzed. Nem lehet mindent egyszerre....
Ez csak egy tipp:
Szerintem a mai "átlagos" 20 éves lány szeret beleolvadni ebbe az "átlagos" kategóriába, mert cikinek tartja, ha másmilyen, mint a többi. Ebből adódóan az "átlagos" kategória már önmagában megjátszásokkal teli hazug katyvasz, aminek következtében az "átlagos" 30 éves lány azon kapja magát, hogy elfelejtette, kicsoda is ő valójában. De lehet, hogy vár még vele 50 éves koráig, amikor már tényleg csak kényszerűségből néz szembe magával, mert nincs más, aki hajlandó lenne a tükörképe elé állni.
Van egy barátod, akiben megbízol, az már többet ér, mint az átlagosok felszínes kapcsolatai, amit csak az átlagosnak tűnni akarás végett istápolgatnak. Nem baj, hogy nehezen teremtesz kapcsolatot, nem adod ki magad olyannak, aki esetleg visszaélne a bizalmaddal. A jó kapcsolat kialakulásához idő kell, csak ezt a rohanó világban egyre kevesebben ismerik fel.
Ilyen válaszokra nem számítottam! Nagyon szépen köszönöm, ez most sokat jelent!
Igazatok van, sokszor én is így látom a dolgokat és tisztában vagyok vele, hogy a "barát" szót sokszor mögöttes jelentés nélkül használják. Néha rám tör a "féltékenykedés", miközben tudom, hogy a facebook képek mögötti tartalom egész más, mint a látszat. Gimiben volt szerencsém megtapasztalni, milyen az, amikor az emberek teszik a szépet egymás előtt, aztán a hátuk mögött szépen kibeszélik őket. Ez a legundorítóbb a világon.
Köszönöm még egyszer a tanácsokat! Inkább elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok és kevesebbet foglalkozok más emberekkel, többet magammal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!